Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Ως το τέλος Ιουλίου επαρκούν τα ταμειακά διαθέσιμα της Ελλάδας - Πρόβλημα σε περίπτωση που δεν υπάρξει κυβέρνηση να διαπραγματευτεί την επόμενη δόση "βλέπουν" πηγές του ΥΠΟΙΚ



(upd3) Μέχρι το τέλος Ιουλίου αναμένεται να φθάσουν τα ταμειακά διαθέσιμα της Ελλάδας, σύμφωνα με νέες πληροφορίες πηγών που επιλέγουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.

Νωρίτερα, πηγές του Υπ. Οικονομικών διεμήνυαν ότι στερεύουν τα ταμειακά διαθέσιμα της Ελλάδας μέχρι το τέλος Ιουνίου, σε πρίπτωση που δεν υπάρξει κυβέρνηση ικανή να διαπραγματευτεί με ΔΝΤ και ΕΕ για την επόμενη δόση της δανειακής σύμβασης.
Σύμφωνα με τις εν λόγω πηγές "αν δεν υπάρξει κυβέρνηση για να εξασφαλίσει την επόμενη δόση από την Τρόικα και έτσι η χώρα δεν λάβει τα προβλεπόμενα, τότα θα έχουμε πρόβλημα ρευστότητας από το τέλος Ιουνίου και έπειτα". 
Παράλληλα, και άλλοι αξιωματούχοι του επιβεβαίωσαν ότι η χώρα ίσως έχει προβλήματα ρευστότητας στα τέλη Ιουνίου.

(πρώτη ενημέρωση 17:27μμ)
www.bankingnews.gr


Υ.Γ. Σημ. cynical: Μη τσιμπάτε. Το έργο το έχουμε ξαναδει...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνω ποιος ο σκοπός δημοσίευσης του παραπάνω από το you pay your crisis. Το υστερόγραφο δε μου λέει τίποτα. Το "μήνυμα" περνά μόνο και μόνο από την ανάγνωση του τίτλου.

Υ.Γ. Δε θεωρώ ότι έχε γίνει σκόπιμα. Λίγη περισσότερη προσοχή...

You Pay Your Crisis είπε...

Εχει αναρτηθει εντελως σκοπιμα . Ηταν το κειμενο που εψαχνα για να γραψω το υστερογραφο.

Το κειμενο αυτο επιβεβαιωνει την αποψη που εξεθεσα στο cynical για το μετεκλογικο τοπιο.

Γιατι ομως συνιστας προσοχη; Επιλεκτικη αναγνωση της πραγματικοτητας; Η ακομα και να την αγνοουμε;

Ανώνυμος είπε...

To διάβασα το κείμενο σου στο cynical. Έχω την εντύπωση, ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση (εκτός από το υστερόγραφο), με μια πρώτη "ανάγνωση", από τον τίτλο έως τις τελευταίες γραμμές, στέλνει μήνυμα προς τους ψηφοφόρους (ιδιαίτερα τους "πρώιμους") αριστερών (αντιμνημονιακών) κομμάτων και θα τολμούσα να πω ότι δημιουργεί μια ανασφάλεια, ένα πανικό.

Πέρα από αυτό θα ήθελα να ρωτήσω αν ισχύουν τα παραπάνω. Αν αυτή είναι η πραγματικότητα (η ερώτηση μου είναι "καθαρή", δεν γνωρίζω ποια είναι τα αποθεματικά του κράτους);

You Pay Your Crisis είπε...

Απο το πρωι ολα τα καναλια το παιζουν. ΣΚΑΙ, ΝΕΤ κλπ. Το ιδιο και τα sites. Αν λαβουμε υπ οψιν προηγουμενες παρομοιες αναγγελιες, οτι τελειωνουν τα διαθεσιμα κλπ, πραγμα που δεν ηταν αληθεια, μπορουμε να υποθεσουμε οτι το εν λογω επιχειρημα χρησιμοποιειται και τωρα κυριως δημαγωγικα για προκληση πανικου.

Επομενως ειναι καλο να τα εχουμε ολα αυτα υπ' οψιν.