Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

«Πατριωτικό καθήκον» και «σωτηρία της χώρας»


Πηγή: Ελευθεροτυπία
Ν. Κιάος

Τις τελευταίες ημέρες βρισκόμαστε μπροστά στο φαινόμενο της έξαρσης του πατριωτισμού ή της έντονης επίκλησής του ή ακόμα της αναφοράς σ' αυτό για τη σωτηρία της χώρας.
Το «πατριωτικό μου καθήκον», τονίζει ο, πλέον αρμόδιος ως κυβερνήτης της χώρας, πρωθυπουργός και εστιάζει σ' αυτό την πολιτική της κυβέρνησής του και τα μέτρα που παίρνει για να αντιμετωπιστεί η κρίση κ.λπ.
Στην πρόσφατη συνέντευξή του στους Πάνο Σώκο και Τάσο Παππά, που δημοσιεύθηκε στην «Κυριακάτικη» και στην «Ελευθεροτυπία» της περασμένης Δευτέρας, ο Γ. Παπανδρέου κινήθηκε σ' αυτό το πλαίσιο και σ' αυτό το επίπεδο, υπογραμμίζοντας ευθέως και σε πρώτο πρόσωπο:
- Αυτό είναι το πατριωτικό μου καθήκον. Να βγάλω τη χώρα από την κρίση και την επιτήρηση.
- Θεώρησα πατριωτικό μου καθήκον να σώσω τη χώρα μου και όχι να αποδεχθώ αμαχητί τη χρεοκοπία της.
Στην ίδια «πατριωτική λογική» κινείται όταν καλεί όλες τις άλλες πολιτικές δυνάμεις να μπουν ουσιαστικά σε συστοιχία με το ΠΑΣΟΚ και την κυβέρνηση, εν ονόματι ακριβώς της σωτηρίας της πατρίδας, όπως την εννοεί ο ίδιος και η κυβέρνησή του:


- Είναι ένα νομοσχέδιο (το Ασφαλιστικό) που θα όφειλαν να ψηφίσουν όλοι οι βουλευτές.
- Θα ήθελα ειλικρινά να δω τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτικών δυνάμεων της χώρας να βάζουν την κρίσιμη αυτή στιγμή πίσω τις μικροκομματικές λογικές και να προτάσσουν το συμφέρον της χώρας μας και την ασφάλεια των πολιτών.
- Δεν είναι ώρα για μικροκομματικά παιχνίδια. Παίζεται η τύχη της χώρας μας.
- Τώρα είναι ώρα, η ώρα του Ελληνα, της Ελληνίδας, να πάρουν την τύχη τους στα χέρια τους.
- Εχουν καθήκον όσοι θέλουν να λέγονται αριστεροί να απορρίψουν το δογματισμό, αλλά να κρατούν στάση ευθύνης.
Απευθύνεται βεβαίως και ευθέως και στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, αλλά όχι μόνο σ' αυτό:
- Πιστεύω ότι όλοι μας αντιλαμβανόμαστε την ευθύνη που έχουμε ν' αλλάξουμε τη χώρα.
Ο κ. Παπανδρέου είναι μάλλον σαφής και αποκαλυπτικός πώς εννοεί το «πατριωτικό καθήκον» και το συνοδεύει με τα «σώζω τη χώρα μου» και «βγάζω τη χώρα από την κρίση».
Οσο κι αν προσπαθήσει κανείς να δεχθεί ότι το πρώτο πρόσωπο που χρησιμοποιεί μπορεί να υποδηλώνει την ευθύνη και τον ρόλο του πρωθυπουργού, είναι μάλλον φανερό ότι αυτό το πρώτο πρόσωπο θέλει να δείξει πως αυτός κατέχει την απόλυτη αλήθεια και αυτός προσδιορίζει πώς, με ποιο τρόπο, θα σωθεί η χώρα. Ταυτόχρονα, καλεί όλους, και τους δικούς του και τους αντιπάλους του, να δεχθούν αυτή τη μοναδική αλήθεια και τον απόλυτο τρόπο, που ο ίδιος επιλέγει, προβάλλει και διακηρύσσει. Αποκορύφωμα αυτής της νοοτροπίας και αυτής της αντίληψης είναι όταν απευθύνεται «στον Ελληνα και την Ελληνίδα να πάρουν την τύχη στα χέρια τους».
Με άλλα λόγια, μπορούμε να πούμε ότι τους καλεί, τον Ελληνα και την Ελληνίδα, να «μην γκρινιάζουν», να κλείσουν τα αυτιά τους, να παρατήσουν, να παραμερίσουν τα κόμματά τους και να συστρατευθούν μαζί του.
Η επίκληση του «πατριωτισμού», η χρησιμοποίηση του πρώτου προσώπου, η έκκληση στους Ελληνες και τις Ελληνίδες αποκαλύπτουν όμως και αδυναμία, ότι βρίσκεται σε δύσκολη και δυσχερή θέση, ότι δεν πείθουν η πολιτική και τα μέτρα. Είναι ίδιον των καταστάσεων όταν δεν μπορείς να πείσεις, πολύ περισσότερο όταν δεν μπορείς να εμπνεύσεις, να καταφεύγεις σε γενικεύσεις και γενικώς σε διακηρύξεις περί σωτηρίας. Αλλωστε, η συνταγή αλλά και η ιστορία με σωτήρες και Μεσσίες δεν είναι καινούργιες. Είναι όμως διδακτικές και των προθέσεων και της αντίληψης, αλλά και της κατάληξης που έχουν και που δεν είναι άλλη από την αποτυχία και την καταστροφή.
Η γλώσσα, η ελληνική γλώσσα, είναι και πλούσια και εκφράζει, θες δεν θες, αυτό που λες. Κι από την άλλη μεριά η παροιμία είναι φαρμακερή: Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει. Το «θεώρησα πατριωτικό μου καθήκον να σώσω» είναι ολοκληρωτική αντίληψη, εκφράζει διάθεση και στάση ολοκληρωτισμού. Ο ίδιος ο ολοκληρωτισμός ταυτίζεται με την αυθαιρεσία, με την απολυταρχία, με την αντιδημοκρατική συμπεριφορά, καθώς έχει αφετηρία τη γνώμη του ενός, ο οποίος στη συνέχεια επιβάλλει ή θέλει να επιβάλει τη γνώμη του, την άποψή του, την απόφασή του, αγνοώντας άλλες απόψεις, παρακάμπτοντας αντιδράσεις, είτε ατομικές είτε συλλογικές και οργανωμένες.
Κι ακόμα, προβάλλοντας τη δική του «πατριωτική» στάση και το δικό του «πατριωτικό» καθήκον θεωρεί εξ αντικειμένου ότι όλα τα άλλα είναι «αντιπατριωτικά». Και εδώ έρχεται, με την έκκληση στον Ελληνα και την Ελληνίδα, να επεκτείνει την ολοκληρωτική αντίληψη, θεωρώντας το ζήτημα εθνικό, κατά τη δική του λογική. Πόσα χρόνια μάς γυρίζει πίσω η αντίληψη αυτή; Τότε η Ελλάδα είχε μπει στον «γύψο», ενώ τώρα, κατά τη δική του έκφραση, είναι «στην εντατική».
Σέβεται τους θεσμούς του κράτους, λέει. Ωστόσο, το Ελεγκτικό Συνέδριο «εκφράζει μη δεσμευτική γνώμη», παρατηρεί και συμπληρώνει: «Θα τη μελετήσουμε και θα τη λάβουμε σοβαρά υπ' όψιν, όπως θα λάβουμε υπ' όψιν μας και άλλες γνώμες που διατυπώνονται ή θα διατυπωθούν». Κι όμως, το Επιστημονικό Συμβούλιο της Βουλής αποφαίνεται: «Προβλέπεται ότι η γνωμοδότηση του Ελεγκτικού Συνεδρίου είναι αναγκαία για κάθε είδους θέματα απονομής συντάξεων που βαρύνουν τον προϋπολογισμό του Δημοσίου». Στην «αναγκαία» άρα υποχρεωτική αντιπαραθέτει «άλλες γνώμες» (ποιων;) και βεβαίως υπερισχύει το «πατριωτικό καθήκον»! Παρακάμπτονται, λοιπόν, οι θεσμοί. Μήπως και το Σύνταγμα, που «εμποδίζει κάτι πολύ λογικό, το οποίο ισχύει σε πολλές άλλες χώρες»;
Με ποια δική του «λογική» ο πρωθυπουργός θεωρεί «πατριωτικό καθήκον» του να επιτίθεται ανοιχτά στο Σύνταγμα, αμφισβητώντας το ουσιαστικά, τη στιγμή που θεωρείται (ή καλύτερα οφείλει να είναι) ο υπερασπιστής του; Μην ξεχνούμε ότι «το Σύνταγμα επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων»!
Αλλά και σύμβουλοί του οικονομολόγοι νομπελίστες άλλα τού έλεγαν, άλλα τον συμβούλευαν κι άλλα αυτός και η κυβέρνησή του πράττουν.
Απότοκη της «πατριωτικής» (για το συμφέρον της πατρίδας αορίστως) αντίληψης είναι και η επίθεση που καλλιεργείται στον συνδικαλισμό, ο οποίος «βαρύνεται» και είναι υπεύθυνος για τις κατακτήσεις των εργαζομένων, δεκαετίες τώρα, στο Ασφαλιστικό και στο Εργασιακό. Ναι, έχουν κατακτήσεις, πέρα από κάποιες στρεβλώσεις της λογικής τών πάντοτε κρατούντων στο πλαίσιο των πελατειακών σχέσεων. Είναι κατακτήσεις στους τομείς της εργασίας, της ασφάλισης, των συντάξεων και τώρα κατεδαφίζονται. Ο πρωθυπουργός μιλάει απαξιωτικά για «απεργίες κάθε φορά που επιχειρούμε να αλλάξουμε κάτι, να εφαρμόσουμε καινοτομίες». Την ίδια μέρα ο υπουργός Υποδομών Δ. Ρέππας αισθάνεται την ανάγκη να απαντήσει: «Δεν φταίει το σύνολο των εργαζομένων ούτε για τα μεγάλα ελλείμματα ούτε για την κακοδιαχείριση (...). Υπάρχει πλούτος που πρέπει να φορολογηθεί πιο αποτελεσματικά».
Η αλαζονεία γενικώς υποκρύπτει αλλά και αποκαλύπτει αδυναμία. Δεν είναι δυνατός ο πρωθυπουργός. Ούτε τον κάνουν δυνατό οι περί αυτόν, το περιβάλλον του. Η αυλή έχει ιστορία στον τόπο, όποια έννοια κι αν της δώσουμε...

96 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωστόσο, το Ελεγκτικό Συνέδριο «εκφράζει μη δεσμευτική γνώμη», παρατηρεί

τΕΛΙΚΆ ΤΙ ΕΚΦΑΖΕΙ ; Δεσμευτική η μη δεσμευτική .. Τοσο δυσκολο ειναι να το εξακριβώσουν κοτζαμ δημσιογραφοι; ας ανοιξουνκαι κανα συνταγματικο δικαιο βρε αδελφέ .Οχι μόνο να γραφουν οτι τους ερχεται

Ανώνυμος είπε...

Samuel Johnson (ο διάσημος λεξικογράφος και λόγιος) στις 7 Απριλίου 1775, για τον John Stuart, που χρησιμοποιούσε τις επικλήσεις στον πατριωτισμό όπως ο ΓΑΠ:

"Patriotism is the last refuge of the scoundrel."

Νοσφεράτος είπε...

"Patriotism is the last refuge of the scoundrel."

αυτο ισχυει και για πολλους αλλους κυριως εκεινους που θυμηθηκαν τωρα το ...ΕΑΜ

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ζόρι τραβάς με το ΕΑΜ Νοσφεράτε. Μήπως ο πατέρας σου ή ο παππούς σου ήταν ανάμεσα στους φιλοναζί προδότες που εκτελέστηκαν στην Πηγάδα;

Γιατί μόνο αυτοί έχουν πρόβλημα με το ΕΑΜ. Κι εσύ.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ζόρι τραβάς με το ΕΑΜ Νοσφεράτε. Μήπως ο πατέρας σου ή ο παππούς σου ήταν ανάμεσα στους φιλοναζί προδότες ταγματασφαλίτες που εκτελέστηκαν στην Πηγάδα;

Γιατί μόνο οι συγγενείς των ταγματασφαλιτών έχουν πρόβλημα με το ΕΑΜ. Κι εσύ.

OMADEON είπε...

Να λείπουν οι συκοφαντικές αιχμές κατά του Δημήτρη Καζάκη και άλλων που μιλάνε για νέο ΕΑΜ.

Cynical ΚΑΚΩΣ έσβησες όλη εκείνη τη συζήτηση. Εγώ πάντως την ΕΣΩΣΑ ΟΛΗ και την έβαλα στο δεύτερο μπλογκ μου (της blogspot).

Η άκρως διασπαστική προσπάθεια να συκοφαντηθεί μέρος της ομάδας αριστερών οικονομολόγων σαν δήθεν "εθνολαΪκιστές" ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

ΝΟΣΦΕΡΑΤΟΣ είπε...

...
Απο οτι βλπεπω η προβοκατσια αναβαθμιζεται και οι προβακατορς πιανουν στον στομα και τους πατεραδες μας
Cynical σε ειδοποιησα ..αυτο Βεβαια που κανει ο ενας ειναι ακριβώς μα απο εγχεειριδια ασφαλιτικης τακτικής .. Γιατοι ξερει βεβαια οπωςκαι πολοι μεσα απο την Μπλογκοσφαιρα μεταξύτων οποιοωνοι Ποντιοι και Αριστεροι αλλά και πολλοι αλοι την ιστορια πατερας εκτοπίσμένου στα κατεργα της Γερμανιας για την αντιστασιακή του Δραση ..
Φυσικά δεν θα πετυχουν τον ασφαλιτικο σκοπό τους να με εκνευρισουν και να τους βρισω (αυτοι οι δηθεν ..ΕΠΑΝΑΣΤΑΕτς οι οποιοι φυσικά Δειχουν ολοφανερα τι ειναι .. Ουτε θα απαντησω αναλογα ..
Ας Βριζουν εμένα αλλά αλιμονοαν επιτρεπουμε σε καθε ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΈς ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥς ΠΑΤΕΡΆΔΕς ΜΑς ..
εΤΣΙ ΖΗΤΏ ΑΠΟ ΣΕΝΑ η την Πεντανοστιμη να σβησεις τουλαχιστον το προβοικατορικο σχόλιοτου ΦΑΣΙΣΤΑ που αναφερεται στον νεκρο ηρωα της εθνικιής νατιστασης πατερα μου ..
Το πώς θα αντιμετωπισω φυσικά αυτά τα χαμερποειδή φασιστακια ειναι δικο μουθ εμα ...

OMADEON είπε...

Δεν ξέρω ΠΟΙΟΣ είσαι ανώνυμε αλλά ΜΗΝ ξαναδώσεις δικαιώματα στο λεγάμενο να κλαίγεται σαν "συκοφαντημένος"...
Στο παρελθόν του την έπεφταν ΚΑΙ φασιστάκια. Πάντως ο λεγάμενος είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ στη λάσπη από σένα

Επαναλαμβάνω το λινκ για όσους έχουν... μνήμη ψαριού ή θαμπώνονται εύκολα από την κλάψα. Διότι αφορά συκοφαντίες κατά του ΚΑΖΑΚΗ:
Δημήτρης Καζάκης: Ποιες προϋποθέσεις και χαρακτηριστικά πρέπει να έχει ένα ενιαίο Μέτωπο σήμερα

Βασίλης είπε...

Να μη σβηστεί κανένα σχόλιο!

Τούτος εδώ ο "συκοφαντημένος" τι κάνει εδώ και κάμποσα θέματα; Απευθυνόμενος στο μέσο λούμπεν και καραϋποκριτή "καθώς πρέπει" (τρομάρα του, δεν κοιτάει που έχει εθιστεί στο σκατό από το γλείψιμο κώλων για να διορίσει το παιδί του κάπου με τρεις κι εξήντα, μου θέλει και καθωσπρεπισμό) ανθρωπάκο, το "νοικοκυραίο" που απεχθάνεται την άκρα αριστερά και το αντάρτικο και μεγάλωσε νομίζοντας ότι ΚΚΕ και ΠΑΜΕ οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία (κι όχι Σημίτης-Καραμανλής-Γιωργάκης και οι συμμορίες τους), πετάει τον ύπουλο και συκοφαντικό υπαινιγμό κατά του Καζάκη και κατά του "νέου ΕΑΜ".

Γιατί ο "καθώς πρέπει" κάτοικος αυτής της χώρας έχει μάθει ότι το ΕΑΜ ήταν κακό και καθόλου πατριωτικό, ότι πατριώτης είναι ο Βελόπουλος, ο Λιακόπουλος, ο Γεωργιάδης κι ο Βορίδης.

Στα αντανακλαστικά αυτών απευθύνεται ο Νοσφεράτος και συκοφαντεί την προσπάθεια αφύπνισης του κόσμου με τους συνειρμούς που δημιουργεί στον αναγνώστη που έχει μνήμη ψαριού και καταδυναστεύεται από τον υποκριτικό και φασιστικό καραδεξιό καθωσπρεπισμό: μην αντιστέκεστε, θα είστε "εαμοβούλγαροι", θα είστε "κακοί κομμουνιστές με κονσερβοκούτια", θα είστε ίδιοι με αυτούς που κάψανε τη Μαρφίν, θα είστε τρομοκράτες, δε θα είστε "καθώς πρέπει".

Εγώ λοιπόν μια χαρά κατάλαβα τι εννοούσε ο άλλος με το "τι ζόρι τραβάς με το ΕΑΜ". Άσχετα αν ο Νοσφεράτος που θέλει πάντα να βγαίνει από πάνω, ενώ παίζει επίτηδες το παιχνίδι της κυβέρνησης και είναι ΑΠΕΝΑΝΤΙ στον πολίτη, είναι ΚΑΤΑ των δικαιωμάτων των πολιτών και ΥΠΕΡ των ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, αρχίζει και σκούζει πως τάχα τον αδίκησαν.

You Pay Your Crisis είπε...

Αγαπητοι μου,

λυπαμαι πολυ, αλλα ριχνετε πολυ το επιπεδο της συζητησης.

Θα σας παρακαλουσα να μην λησμονειτε οτι το μπλογκ το κρατουν δυο κυριες.

Επισης, το υφος των σχολιων σας δεν συναδει με το επιπεδο των αναρτησεων και προσβαλει και τους συγγραφεις τους.



@OMADEON,
στην αναρτηση του κ. Καζάκη δεν εγινε καμμια συζητηση, παρά ένα παραληρημα απο καποιες σουλες, κουλες ρουλες κλπ.

Αν ενδιαμεσα υπηρχε κανενα σχολιο που να ηταν αντιστοιχο του κειμενου , δυστυχως το πηρε κι αυτο το ποταμι.

Τα σχολια εχουν γινει απλως suspended.

Προσωπικα νοιωθω πολυ ενοχλημενη.

cynical

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή είναι σημαντικό το ύφος και αμελητέα η κατασυκοφάντηση του Καζάκη και του όλου κινήματος και της προσπάθειας αφύπνισης του κόσμου; Τι πολιτική ίσων αποστάσεων είναι αυτή;

ΝΟΣΦΕΡΑΤΟΣ είπε...

cynical δεν προκειται να ξαναγραψω σχόλιο εδώ η στο Μπλογκ σου ..αν ειναι να σεφερνωσε δυσκολη θεση
Παρολο πουξερεις οτι εκτιμώ καισενα και την Πεντανοσιμη ..


---------------------------------

Τωρα
Omaδeon .. εισαι ο μόνος που γνωριζωα πο την παρεα των χαμεπρπων προβοκατορων .Φυσικά ο καθε νοημων αντιλαμβανεται οτι ο Αιρετικός η Βασιλης η Κουλα , σουλα Μουλα Τουκου Τουκου Οινγο Βινγο ,ανωνυμοι κλπ που εχουν βαλθει να με διωξουν απο αυτο και αλλα Μπλογκς ειναι το ιδιο βρωμικο προσωπο. Δεν τον ξερω .Εσυ τον ξερεις .. Και εχω α σου πώ το εξής :
Μεχριτωρα λιγο πολύ το διασκεδαζα ..Μεριά δε μο φαινοταν και πολύαστεια ..
Ομως .. Κανένας μα κανενας ανθρωπος ουεχει διαπαιδαγωγηθει με καποιες ευαισθησιες ΔΕΝ μπορει να προσβαλει την μνημη νεκρων ,,,πατεραδων μαναδων κλπ

Ουτε και εσυ φυσικά ..Πρα τις διαφορες αναγνωριζω οτ σε αυτα τα πραματα δειχνεις εαυαισησια
ονο οι Φασιστες .. Μονο οι προβοκατορες που παριστανουν βεβαια και τους Υπερεπαναστατες ..

Αυτά ειχα να σου πώ . Νομιζω οτι το αντιλαμβανεσα και μόνος σου .

spooky είπε...

Για να καταλάβουμε δηλαδή μερικά πράγματα:

Ο Νοσφεράτος εδώ πέρα βγάζει μια δραματική-ναρκισσιστική δήλωση αποχώρησης. Τέτοιες δηλώσεις βγάζουν στα φόρουμ πάντα οι χειρότεροι χρήστες που όλο καβγάδες και φασαρίες προκαλούν, σε μια τελευταία προσπάθεια να τραβήξουν την προσοχή των υπολοίπων. Κλασική περίπτωση Drama queen δηλαδή.

Τόσο καιρό εδώ μέσα ο Νοσφεράτος συκοφαντεί. Τον Καζάκη. Εσάς που αναφέρεστε στον Καζάκη και έχετε επηρεαστεί από τις ιδέες και τις απόψεις του. Τον κόσμο που έχει πιαστεί από εκεί σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από την "9 κανάλια, μια φωνή" προπαγάνδα και να ακούσει και μια άλλη άποψη, μια διαφορετική θέση πέρα από το "σκύψε, πείνασε και σκάσε" που τόσο ύπουλα προπαγανδίζουν ένα σωρό παρατρεχάμενοι.

Συκοφαντεί άλλους σχολιαστές γιατί τους αποδίδει ενέργειες ή/και ζητά ευθύνες χωρίς να φέρνει καμία απολύτως απόδειξη για τους ισχυρισμούς του.

Κι όλα αυτά γιατί;

Γιατί απλά αρνείται να αποδεχθεί ότι είναι δυνατό και επιτρεπτό να υπάρχει διαφορετική άποψη από τη δική του (ή αυτήν που τον βολεύει) και αρνείται να σεβαστεί το χώρο που τον φιλοξενεί και τις οικοδέσποινες. Και γιατί λέω ότι δείχνει ασέβεια προς αυτές;

Γιατί απλούστατα, οι οικοδέσποινες έχουν ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια ενημέρωσης του κοινού για το τι συμβαίνει, μακριά και πέρα από την κυβερνητική και φιλοκυβερνητική προπαγάνδα και ο Νοσφεράτος, ο "αδικημένος" Νοσφεράτος, μεθοδικά και με πλάγιο τρόπο (δηλαδή με το φαύλο μέσο που λέγεται συγκεκαλυμμένη προσβολή) υπονομεύει τις συζητήσεις, συχνά μάλιστα πριν καν ξεκινήσουν, με πάμπολλα σχόλια απολύτως απαξιωτικά για τις πηγές που χρησιμοποιούν οι οικοδέσποινες και - προσέξτε παρακαλώ - εμμέσως πλην σαφώς για εκείνες, καθώς εφαρμόζει σε μεγάλη έκταση και με μεγάλη επιτυχία (για έναν αδαή ή απρόσεκτο αναγνώστη) το Guilt by association. Απαξιώνοντας τον Καζάκη και όσους εν γένει προτείνουν να αντισταθούμε στις ενέργειες της "κυβέρνησης" και του ΔΝΤ, απαξιώνει τις οικοδέσποινες που προτείνουν αυτήν την αντίσταση!

Πού βρίσκεται λοιπόν αυτή η έρμη η "εκτίμηση" που τρέφει για τις οικοδέσποινες αυτού του ιστολογίου;

Θα προσθέσω επίσης ότι ένα μόλις βήμα από αυτήν την παράλογη συλλογιστική του Νοσφεράτου βρίσκεται η ναζιστική ιδέα της συλλογικής ενοχής.

Good riddance λοιπόν από μένα. Τους συκοφάντες - και μάλιστα ο Νοσφεράτος είναι κατ'εξακολούθησιν και καθ'έξιν συκοφάντης, καθώς έχει συκοφαντήσει πολλάκις και εμένα προσωπικά και τον Omadeon και τον Πάνο Ζέρβα - τους απεχθάνομαι και θεωρώ ότι η παρουσία τους μόνο ζημιά μπορεί να προκαλέσει οπουδήποτε.

Και κάτι τελευταίο, που θα πρέπει να προβληματίσει τις οικοδέσποινες πάρα πολύ σοβαρά:

Δήλωσε ανερυθρίαστα ο Νοσφεράτος ότι "το διασκέδαζε". Δηλαδή συκοφαντεί για πλάκα; Τι σόι άνθρωπος πρέπει να είναι κάποιος, τι σόι ψυχοσύνθεση πρέπει να έχει, για να συκοφαντεί και να υπονομεύει για πλάκα και μάλιστα την ίδια ώρα που δηλώνει ότι τους ανθρώπους που υπονομεύει τους... εκτιμά;

Food for thought.

νοσφερατος είπε...

φυσικά ο Αιρετικος ομολογει εμμεσως πλην σαφώς οτι αυτος ειναι ο ..ανωνυμος που εκανε την εμετική και προφανώς φασιστική - βεβηλωση στην μνημη του πατερα μου ..
και φυσικά εμφανιζει την προσβολή αυτή ως ησσονος σημασιας και την αντιδραση μου ως overeaction .. και Drama queen ..
Φυσικά φαινεται απο μακρια πως ειναι εκπαιδευμένος για αυτο που κανει

spooky είπε...

Απόδειξέ το, αλλιώς σου χρεώνω άλλη μια συκοφαντία κατά του ατόμου μου - και δεν είμαι ο πρώτος άνθρωπος που έχεις συκοφαντήσει.

Και μόλις απέδειξες ότι δεν εννοούσες καθόλου ότι θα έφευγες. Πόσο προβλέψιμος!

νοσφερατος είπε...

και φυσικά θα συνεχιζει να προκαλεινα προσβαλει και να εμεσει τον φασισμό του ωστε να απαντω και να εμφανιστει αυτή η προβοκατσια ως ασχετος καβγάς....

Εκανα αυτά τα σχόλια παραβιαζοντας την υποσχεση μου.. Ελπίζω να καταλαβουν οσοι καταλαβαινουν..

OMADEON είπε...

Νοσφεράτε τόχεις παρακάνει και στο άλλο ποστ σε κράξανε ΠΟΛΛΑ άτομα, που... ΟΧΙ, δεν ήταν όλοι το ίδιο προσωπο που σε διακατέχει μανία καταδίωξης εναντίον του (ο Αιρετικός).

Αντίθετα ΕΣΥ ήσουν που έγραφες ΣΥΓΚΑΛΛΥΜΕΝΑ με πολλές ταυτότητες κι έσπερνες ειρωνείες και προσβολές (ακόμη και κατά του Καζάκη, που τις ΕΠΑΝΕΛΑΒΕΣ ΕΔΩ).

Δεν νομιμοποιείσαι να με βρίζεις και να με τσουβαλιάζεις με άλλους διώκτες σου, ΕΣΥ φταις που σε διώχνουν - άλλωστε.

Σε ΤΙΠΟΤΕ δεν είσαι σε θέση να απαντήσεις επί της ΟΥΣΙΑΣ, παρά μόνο κλαίγεσαι και οδύρεσαι επειδή κάποιος άλλος (που ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ) έκανε έναν απόλυτα λογικό συσχετισμό σου με τους δοσίλογους της κατοχής, αφού τόσο πολύ σε ενοχλεί το ΕΑΜ. Θα ρωτήσω τον Αιρετικό αν το είπε εκείνος, αλλά... ΧΛΩΜΟ το βλέπω. Διότι πολλοί άλλοι σε πήραν χαμπάρι ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ.

Π.χ. τον Καζάκη τον χαρακτήρισες ΕΔΩ με τα εξής λόγια: "Patriotism is the last refuge of the scoundrel."
αυτο ισχυει και για πολλους αλλους κυριως εκεινους που θυμηθηκαν τωρα το ...ΕΑΜ


Από τώρα και στο εξής θα σε κυνηγήσω ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ διότι είσαι επικίνδυνος, μοχθηρός και ΔΙΧΑΣΤΙΚΟΣ για την συλλογική μας προσπάθεια σε αυτό το μπλογκ και αλλού. Και ΜΗΝ κρέμεσαι από την ευγένεια ψυχής των κυριών εδώ που ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ όσο εγώ. Εγώ σε έχω μελετήσει χρόνια (ΚΑΙ επίσης συναντήσει στο ρηαλ λάϊφ).

Οποιος/όποια έχει αμφιβολίες ας μελετήσει ΚΑΛΑ το ποστ που έδωσα προηγουμένως. Κι ας μας πει αν π.χ. η "Ευλαμπία" δεν ήταν ο ΙΔΙΟΣ ο Νοσφεράτος (που κλαίγεται για τις πολλές ταυτότητες άλλων).
http://omadeon.blogspot.com/2010/07/you-pay-your-crisis.html

spooky είπε...

Εξακολουθείς να αποδίδεις ενέργειες και λόγια χωρίς να παρέχεις καμία απόδειξη.

Το βάρος της απόδειξης το φέρει πάντα αυτός που διατυπώνει τον ισχυρισμό. Αφού δεν αποδεικνύεις τον ισχυρισμό σου, είσαι ψεύτης και συκοφάντης.

Κοσμάς Χαχανίδης είπε...

πιθανον δε και ο Κοσμάς Χαχανίδης που είπε:

"Για να προκύψει σήμερα ένα τέτοιο μαζικό πολιτικό κίνημα απαιτείται ένα ευρύτερο μέτωπο δυνάμεων..."

προσπαθώντας να κατανοήσω καλυτερα το νοημα της φαιομενικά α-νόητης αλλά βαθυτατης αυτής φρασης εχω να παρατηρησω το εξής :

Η φραση αυτή -που φυσικά κακώς αποδοθηκε ως Φαύλος κύκλος -σηματοδοτει ενα κινημα που ξεκινά απο κατω προς τα πάνω και οχι απο πανω προς τα κατω ..


Δηλαδή συνδεεται με την διδασκαλία της αυτοθεσμισης και αμεσης δημοκρατιας του(ελληνος ειρησθω εν παρόδω ) Καστοριαδου..

Διοτι συνηθως φανταζομεθα την πολιτική ως ενα σχημα που ανοιγει σαν Βενταλια


Απο ενα Πολιτικό κεντρο -πρωτοπορια προς την Περιφερεια-μετωπο

Αντιθέτως ο κ Καζακης
μας παραδιδει ενα εντελώς αναποδον σχημα που κλεινει σαν Βενταλια: Απο το ευρυτερο μετωπο προς το μικροτερο και συμπαγεστερο κεντρο

Η συνηθης αντιληψις περι πολτικής -λανθασμένα βεβαια επιδιωκει την πολιτική εξαπλωση
Αντιθετως η η βαθυτερη πολιτική σκεψη του κ Καζακη επιδωκει την πολιτική συρρικνωση
Και αυτο φυσικά αποδεικνυειει την βαθυτέραν σοφίαν της φρασεως


(αλλά εκει μαλλον κολακευτηκατε με τα περι Κατοριαδη ...)

spooky είπε...

Απο ενα Πολιτικό κεντρο -πρωτοπορια προς την Περιφερεια-μετωπο

Αντιθέτως ο κ Καζακης
μας παραδιδει ενα εντελώς αναποδον σχημα που κλεινει σαν Βενταλια: Απο το ευρυτερο μετωπο προς το μικροτερο και συμπαγεστερο κεντρο

Η συνηθης αντιληψις περι πολτικής -λανθασμένα βεβαια επιδιωκει την πολιτική εξαπλωση
Αντιθετως η η βαθυτερη πολιτική σκεψη του κ Καζακη επιδωκει την πολιτική συρρικνωση
Και αυτο φυσικά αποδεικνυειει την βαθυτέραν σοφίαν της φρασεως


Να υποθέσω δηλαδή ότι ένας βασιλιάς ή ηγεμόνας (δηλαδή το πολιτικό κέντρο) αποφασίζει, για τη φουκαριάρα τη μάνα του, να περιορίσει τις εξουσίες του και να ευνοήσει την περιφέρεια.

Να υποθέσω ότι η σεισάχθεια ήταν ιδέα του πολιτικού κέντρου της (προ δημοκρατίας) Αθήνας και να υποθέσω ότι πιο πριν οι βασιλείς από μόνοι τους είπαν "βρε αδερφέ, ας φτιάξουμε γραπτούς νόμους για να μην αυθαιρετούμε κι αδικούμε τον καημένο το χωριάτη".

Σωστά;

OMADEON είπε...

@Χαχανίδη
ξέρεις βλέπω καλά την τέχνη του κόπυ-πεηστ (ΔΙΚΩΝ σου σχολίων).
Ορίστε το
ορίτζιναλ σχόλιό σου εδώ

(και η απάντησή μου ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ από κάτω).

Τώρα....
Από ΠΟΥ κι ως ΠΟΥ εξάγεις το "συμπέρασμα" ότι... με "κολάκευσε" η αναφορά σου στον Καστοριάδη? Εγώ απλώς είπα ότι δεν έχω κανένα πρόβλημσ μαζί του. (Εχει κάποια διαφορά αυτό...)

Εγώ όμως, επειδή ακριβώς είπες αυτό το πράμα, αρχίζω να πιστεύω ότι είναι ΠΙΘΑΝΟ να είσαι ο Νοσφεράτος, διότι το μόνο κίνητρο που βλέπω ΤΩΡΑ στο σχόλιό σου (μετά την... αναβάθμιση) είναι αποπροσανατολισμός και θόρυβος (καθώς και απόπειρα γελοιοποίησης του Καζάκη). ΠΡΟΣΕΧΕ !...

αντικειμενικός παρατηρητής είπε...

ειμαι ενας αντικειμενικός παρατηρητής και παρατηρησα καλά το κομμενα σχόλια που δινει ο κ Omadeon.
πραγματι η Ευλαμπία και πιθανον και ο Χαχανίδης εχουν το στυλ γραφής του Νοασφερατου

Ομως ολοι-η σχεδόν ολοι - εκείνοι που εμφανίζονταιως Κατερίνες Βασιληδες , του κου τουκου , μπλιαμπλια κλπ δηλαδή οι υποτιθεμενοι (ες) αγανακτισμένοι πολίτες εχουν το στυλ γραφής του ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ

Μερικοι δε κανουν απλώς copy paste αλλων σχολίων ''αγανακτισμένων πολιτών''
ειναι τόσο
χοντροκομμενο που καταντά προφανές


Το ιδο και ο ανωνυμος με το απιστευτο σχόλιο πάνω πάνω
Φαίνεται

spooky είπε...

"αντικειμενικέ παρατηρητή", μπορείς να φέρεις πραγματικές αποδείξεις για τους ισχυρισμούς σου; Αποδείξεις που να μπορούν να σταθούν ακόμη και σε δικαστική αίθουσα εννοώ.

Αν δε μπορείς, τότε είσαι ένας κοινός ψεύτης και συκοφάντης.

Ευχαριστώ.

Κοσμάς Χαχανίδης είπε...

Κοιτα ΑΙΡΕΤΙΚΈ
που φαιεσαι και αν μη τι αλλο και ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ παληκάρι


Λεει ο Καζακης
"α)Για να προκύψει σήμερα ένα τέτοιο μαζικό πολιτικό κίνημα
β)απαιτείται ένα ευρύτερο μέτωπο δυνάμεων..."

Τι αντιλαμβανεσαι εσύ;

1.Μιλά για πολιτικό κίνημα


αυτό ειναι τοζητούμενο ετσι δεν είναι;
Τωρα
Ολοι ξερουμε οτι η πολιτικοποιηση ειναι θεμα συνειδητοτητας

Κατι που αφορά σε Λιγοτερους

ενώ το ευρυτερο μετωπο δυναμεων αφορά περισσοτερους.

Με πιανεις;

Τωρα ο Καζακης βαζει το ευρυτερο μετωπο (χρειαζεται ) ως προυπόθεση για το στενοτερο (''πολιτικό'' )κινημα
Το καταλαβες;
κατάλαβες τι εννοώ

οτι περαν της ταυτολογιας ειναι σαν Βενταλια που κλεινει αντι να ανοιγει;

Αν ναι κουνα το κεφαλι σου προς τα κάτω..
αν οχι προς τα πάνω

OMADEON είπε...

@"Αντικειμενικέ" παρατηρητή,
ΔΕΝ ξέρω αν και πότε κάποιος άλλος γράφει με άλλη ταυτότητα ή ανώνυμα, όπως δεν ξέρω και αν... εσύ ο ίδιος είσαι ο Νοσφεράτος.

ΔΕΝ με ενδιαφέρουν οι προσωπικές αντιδικίες και αποκαλύψεις ταυτοτήτων τέτοιου είδους. Με ενδιαφέρει όμως ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ η λάσπη κατά του ΕΠΩΝΥΜΟΥ Δημήτρη Καζάκη.

Τώρα....
Ο Βασίλης (που συκοφαντήθηκε επίσης από το Νοσφεράτο, στο άλλο ποστ) δεν έχει την παραμικρή σχέση με το στυλ του Αιρετικού ενώ ΔΗΛΩΣΕ ΟΝΟΜΑ, ΕΠΙΘΕΤΟ και ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ (εδώ) κάνοντας σημαντικές μακροσκελείς ερωτήσεις, ενός περιεχομένου και ύφους που δεν ταιριάζουν σε ΤΙΠΟΤΑ με τον Αιρετικό.

Επομένως...
δηλώνεις "είμαι ένας αντικειμενικός παρατηρητής". Εεεμ, αγόρι μου, την αντικειμενικότητα δεν την έχεις επειδή τη διαλαλείς. Την έχεις επειδή _την έχεις_. (ΜΠΑΣ και είσαι ο...? -hehe)

αντικειμενικός παρατηρητής είπε...

Tι ειδους αποδειξεις θελετε κυριε Αιρτικέ;

Και τι αλλο μπορω να προσκομίσω σε ενα Μπλογκ το οποιο δεν διαχειριζομαι ;
πως ειναι δυατόν να μου ζητατε αποδείξεις άλλες απο αυτο που ειναι ορατο;

αρκει μια προσεχτική ματια στα σχόλια που δειχνει ο Ομαντεον για να καταλαβει κανεις οχι μόνο την ομοιοτητα της γραφής οσων υβριζουν τον Νοσφερατο αλλά και οτι πολλά απο τα υβριστικά εναντιον τουσχόλια ειναι απλώς copy paste αλλων υβριστικών σχολιων ..



- αλλά ολα(πλην αυτων που προανέφερα ) εχουν το δικο σας Υφος και ΗθΟΣ και διαδικτυακή σφραγίδα

αντικειμενικός παρατηρητής είπε...

k Omadeon λετε:

''Τώρα....
Ο Βασίλης (που συκοφαντήθηκε επίσης από το Νοσφεράτο, στο άλλο ποστ) δεν έχει την παραμικρή σχέση με το στυλ του Αιρετικού ενώ ΔΗΛΩΣΕ ΟΝΟΜΑ, ΕΠΙΘΕΤΟ και ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ (εδώ) κάνοντας σημαντικές μακροσκελείς ερωτήσεις, ενός περιεχομένου και ύφους που δεν ταιριάζουν σε ΤΙΠΟΤΑ με τον Αιρετικό.''
-------------------------------
καταρχάς ειναι ενδιαφερον το οτι σκεφτηκατε να συγκρινετε το υφος και περιεχομενο .. Για τα αλλα(Κατερινες ανωνυμους κλπ τι εχετ να πειτε; εκει τι σας λεει το υφος ;Δεν ειναι του Αιρετικου; )

δευτερον πιθανον ο κ Βασίλης να μην ειναι ο αιρεικός

Τριτον- και αυτο το λεω παρεμπιτοντως - καλά αυτος ο κ Βασίλης το ονομα πατρος τι τοθελε;
Που ειμαστε ; Σε δημοσια υπηρεσια;
Κανέναν αλλλον δεν ειδα εγώ στα Μπλογκς να υπογραφει και με ονομα... πατρός ..Αυτο μας ελειπε τωρα..Μήπως πρεπει να υπογραφουμε και με ονομα Μητρός για τα σχόλια ;

OMADEON είπε...

@αντικειμενικέ παρατηρητή ΠΡΟΔΟΘΗΚΕΣ από λάθη πληκτρολόγησης ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ του Νοσφεράτου, και επίσης από το ΚΡΑΥΓΑΛΕΟ και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΝΟ ψέμα σου ότι έχει την παραμικρή σχέση ο Βασίλης με τον Αιρετικό.

Αν αγόρι μου, ο Αιρετικός ήθελε να κάνει πλάκες ή επιθέσεις ΔΕΝ θα σπαταλούσε ΤΟΣΟ χρόνο σε μακροσκελείς ερωτήσεις (που μάλιστα δεν ταιριάζουν ούτε με τα πιστεύω του, ΟΥΤΕ με το ύφος του).

Σύνικαλ, εδώ μέσα υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ Νοσφεράτοι... (που μας συκοφαντούν ότι είμαστε... πολλοί).

Ομως για την ταμπακιέρα (τη λάσπη κατά του Καζάκη) ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

αντικειμενικός παρατηρητής είπε...

@αντικειμενικέ παρατηρητή ΠΡΟΔΟΘΗΚΕΣ από λάθη πληκτρολόγησης ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ του Νοσφεράτου, και επίσης από το ΚΡΑΥΓΑΛΕΟ και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΝΟ ψέμα σου ότι έχει την παραμικρή σχέση ο Βασίλης με τον Αιρετικό.''

αντε καλά .. κανω λάθη πληκρολόγησης .... το ομολογώ..

επίσης ειπα ότι

''πιθανον ο κ Βασίλης να μην ειναι ο αιρετικός''

Μπορειτε ομως εσεις να μου πειτε την Αποψη σας για το αν οι διάφοροι υβριστες του Νοσφερατου πλην Χαχανιδη και Ευλαμπιας που εμφανιζονται στο Μπλογκς σας αλλά και ο ανωνυμος σε αυτοτο πσοτ με την αισχροτητα ως σχόλιο

που εμφανιζονται ως δηθεν αγανακτισμένοιπολιτες και κανουν copy paste τα ιδια σχόλια εχουν το Υφος και ηθος του κ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ;

OMADEON είπε...

Εσύ ΔΗΘΕΝ αντικειμενικέ παρατηρητή, (Νοσφεράτε) που κάθεσαι με τις ώρες να υπερασπίζεσαι λυσσαλέα το Νοσφεράτο και να γράφεις ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ο ίδιος ο Νοσφεράτος με ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια λάθη πληκρολόγησης μάλιστα....
ΠΩΣ θες να σε πιστέψει κανείς ότι δεν είσαι αυτός που... είσαι (γμ την ατυχία μου)?

Και για τον Καζάκη, ΤΙ έχεις να πείς? ΕθνολαΪκιστής είναι. Ετσι?

(σου δίνω μια ΑΜΥΔΡΗ πιθανότητα μόνο να μην είσαι ο Νοσφεράτος αλλά κάποιος κολλητός του από την ίδια κλίκα που... κόλλησε και το στυλ του). ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ όσον αφορά το ΚΥΡΙΟ θέμα που είναι η ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ του Νοσφεράτου στο Δημήτρη Καζάκη? εεεε?

αντικειμενικός παρατηρητής είπε...

Αν αγόρι μου, ο Αιρετικός ήθελε να κάνει πλάκες ή επιθέσεις ΔΕΝ θα σπαταλούσε ΤΟΣΟ χρόνο σε μακροσκελείς ερωτήσεις (που μάλιστα δεν ταιριάζουν ούτε με τα πιστεύω του, ΟΥΤΕ με το ύφος του).
--------------------------------
Τι εννοειτε κ. Omadeon οτι δεν ταιριαζουν οι επιθεσεις των ανωνυμοκατερινων κλπ με το Υφος του Αιρετικού ;
------------------------
Μα ακριβώς αυτο σας λεω ..Οτι ταιριαζουν απολύτως ..Αντικειμενικά ..

Για την ακριβεια πολΛά απο αυτά ειναι copypaste αλλων σχολίων λογης λογής σχολιατων που εσεις εμφανιζετε ως δηθεν ''αγανακτισμένους''

και ολα εχουν το υφος του ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ


Οσο για τα πστευω του δεν τα γωριζω ..Πιθανον να εχει.. Αλλά αυτά τα γωριζετε μαλλον εσεις

αντικειμενικός παρατηρητής είπε...

(σου δίνω μια ΑΜΥΔΡΗ πιθανότητα μόνο να μην είσαι ο Νοσφεράτος αλλά κάποιος κολλητός του από την ίδια κλίκα που... κόλλησε και το στυλ του). ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ όσον αφορά το ΚΥΡΙΟ θέμα που είναι η ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ του Νοσφεράτου στο Δημήτρη Καζάκη? εεεε?
------------------------------
Kατ αρχήν να πώ οτι μπηκα εδώ ακριβώς για να πώ αυτο που φαινεται

με μια πρωτη ματιά : Οτι τα σχόλια που κοπηκαν απο εδώ(αναρτηση Καζακη)


και εμφανιζετε εσεις στο Μπλόγκ σας
κ Ομαντεον ως Δηθεν ΣΧΌΛΙΑ αγανακτισμένων πολιτών ειναι σχεδόν ολα - τα πιο επικριτικά και χυδαια -


copy paste παρομοιων σχόλιων αλλων αγανακτισμένων ..Ολα δε - σχεδόν πλην των προαναφερομενων - ειναι του ιδιου ΥΦΟΥΣ..

Τωρα αυτο δειχνει οτι πηγαν καποιοι να εφανισουν ενα δηθεν ρευμα ..σχολιαστων εν ειδει ..δημοψηφισματος κατά του Νοσφερατου ..

Αυτο ειναι το νοημα της δικής μου παρεμβασης .. Δεν μ'ενδιαφερει ο κ Καζακης ..αλλωστε δεν εχεισχεση αυτο τοποστ .. Ειδα μια προφανή ΑΗΘΕΙΑ η οποια βγαζει ματι καισκεφτηκα να την πω για να μην μας περνατε (εσεις η ο κ Αιρετικός ) οτι τρωμε κουτοχορτο χαφτοντας αυτά περι..αγανακτισμένων''

Ελπίζω ναμην προσπαθησετε να με εντυπωσιάσετε παριστανοντας τον υπερασπιστή του κ Καζακη

αντικειμενικός παρατηρητής είπε...

Λοιπόν κ Οmadeon ;

Ριξατε μια ματια στα σχόλια των αγανακτισμένων -δηθεν - πολιτων που εσεις μας δειχνετε ως αντικειμενικός-και οξυδερκης απο οσο καταλαβαινω- παρατηρηστης ;

Ειδατε με τα ματια σας οτι τα περισσοτερα αποαυτά εχουν το ιδιο υφος ;Οτι ορισμέναδε ειναι copypaste αλλων εξισου ..αγανακτισμένων;


θα περιμένω ..

Μου φαινεστε αν και οργιλος κατά βαθος εντιμος ανθρωπος .. Ειμαι σιγουρος οτι αν τα δειιτε αντικειμενικά και προσεχτικά θα δειτε οτι κι εγώ..


Ελπίζω ναεχετε την εντιμοτητα και το θαρρος και να το παραδεχτειτε δημοσια και να μη κρυβεστε πισω απο την.. υπερασπιση του κ Καζακη

OMADEON είπε...

@Αντικειμενικέ παρατηρητή
Ο,τι πεις εσύ... Νοσφεράτε μου!
χαχα

Δηλαδή ό,τι έλεγες κι εδώ
http://omadeon.blogspot.com/2010/07/you-pay-your-crisis.html#c7665361949517757660
(η ΠΡΩΤΗ σου εμφάνιση σαν δήθεν "ανώνυμου")...
ή εδώ
http://omadeon.blogspot.com/2010/07/you-pay-your-crisis.html#c7665361949517757660
(βαριέμαι να κάνω τα λινκ ενεργά)
ή κι αυτό
http://omadeon.blogspot.com/2010/07/you-pay-your-crisis.html#c8995790258077211295

και ΤΟΛΜΑΣ να ισχυρίζεσαι ότι αυτό εδώ το σχόλιο (απάντησης στα προηγούμενα εμετικά) ήταν του... Αιρετικού, εεε?
(η "υβριστική" Κατερίνα, που είπε... ΤΙ?)
Κατερίνα είπε...
Νοσφεράτε, τα τελευταία "ανώνυμα" σχόλια κάνουν μπαμ ότι είναι δικά σου. Σταμάτα να πουλάς τρέλα, δε μασάμε πια.

Προς τις διαχειρίστριες:

Πώς ανέχεστε αυτό το υποκείμενο; Δε βλέπετε ότι έρχεται εδώ με μοναδικό σκοπό να καταστρέψει κάθε συζήτηση και να υπονομεύσει την προσπάθειά σας; Πετάξτε τον έξω να ησυχάσουμε. Αρκετά με τις ευγένειες. Σιγά το άτομο, σιγά την προσωπικότητα που πρέπει να δεχόμαστε το σκουπιδαριό του.
08 Ιουλίου 2010 10:44 μ.μ.



Λοιπόν φίλε ΕΧΑΣΕΣ, αν είναι η Κατερίνα που νομίζω ότι είναι...
(έχασες ΕΤΣΙ κι αλλιώς βέβαια, διότι ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑ άλλο άτομο που σχολίασε εκεί δεν μοιάζει σε στυλ γραφής με τον Αιρετικό).

Ας είμαστε όμως... ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ.
Ο Νοσφεράτος ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΩΤΟΣ το "παιγνιδάκι με τις πολλές ταυτότητες" (γράφοντας μάλιστα ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ και ΥΠΟΥΛΕΣ προσβολές).
Κάποια σχόλια μετά, 1-2 ανώνυμα, πιθανολογώ ότι ΙΣΩΣ τάγραψε ο Αιρετικός σαν αντίποινα. Ειλικρινά δεν ξέρω, και ξέρω επίσης ότι ΔΥΣΚΟΛΑ θα μου το πει αν τον ρωτήσω.

Ομως το θέμα, όπως είπα, ειναι ΑΛΛΟΥ. Κι είναι η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ.

@Cynical τόση ώρα τρώμε ΟΛΟ αυτό το τρολάρισμα στη μάπα για να ΜΗΝ απαντηθεί το ΚΥΡΙΟ ζήτημα...

αντικειμενικός παρατηρητής είπε...

Κάποια σχόλια μετά, 1-2 ανώνυμα, πιθανολογώ ότι ΙΣΩΣ τάγραψε ο Αιρετικός σαν αντίποινα. Ειλικρινά δεν ξέρω, και ξέρω επίσης ότι ΔΥΣΚΟΛΑ θα μου το πει αν τον ρωτήσω.''

Φυσικά ΔΥΣΚΟΛΑ θα σου το πει αν τον ρωτήσεις ..''
Δεν σου ζηταω να τον ..ρωτησεις .. Αφου δεν θα σου πει


..Τη αποψη σου θελω να μου πεις εφοσον εσυ τα παρουσιαζεις τα σχόλια αυτά ως ''αγανακτισμένους πολίτες ''

ως αντικειμενικός παρατηρητης και εντιμος κατα βαθος που ελπίζω οτι εισαι

Δηλαδή απο ολο εκεινο το πληθος σχολίων ποσα λες να ειναι του Αιρετικου; Μονο ενα δυο; Κια ποια ; Και οι αλλλοι που κανουν copy paste τα ιδια σχόλια ..;

Ομως για ποια σχόλια πιθανολογεις οτι ειναι του Αιρετικού;

OMADEON είπε...

Νοσφεράτε τις ΥΠΟΥΛΕΣ εκφράσεις σου καθώς και τις... μεταμορφώσεις σου τις ξέρω πια απ' έξω ΣΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΒΙΒΛΙΟ. Σκοπεύω μάλιστα στο άμεσο μέλλον να φτιάξω και μια... προσομοίωσή σου.

Για να καταλάβεις ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ μπορεί να φτάσει, αυτή η... βαλίτσα, δες κι αυτό και πήγαινε για ύπνο τώρα.

http://kkeisageek.freehostia.com/
(είναι μια ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ, δεν είναι καν ανθρώπινο κείμενο. Επισης ΞΕΓΕΛΑΕΙ ΚΟΣΜΟ ότι είναι γνήσια κι ότι έχει και τις "σωστές ιδέες"... όπως κι εσύ, να' ούμε) -χαχαχ

ΕΕΕ....
ΔΕΝ κερδίζεις τίποτα χαλώντας κι αυτό το ποστ. Και ξέρεις πολύ καλά ότι ΚΑΙ εγώ δεν παρατάω τον αγώνα εύκολα. Αύριο μεθαύριο, θα φτιάξω το "ΜΕΤΑ-επίπεδο" της συζήτησης, από το οποίο... ΟΥΤΕ ο Αιρετικός δεν γλυτώνει την ανίχνευση στυλ.

αντικειμενικός παρατηρητής είπε...

ας πουμε ...αυτο εδω το σχόλιο

''Τοruk Makto είπε...

Για να καταλάβετε το Νοσφεράτο:

http://encyclopediadramatica.com/Troll''
που μας τον παρουσιαζετε ως δηθεν ''αγανακτισμενο πολίτη''


δεν κανει μπαμ οτι ειναι ο ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ; κ. Ομαντεον;

αντικειμενικός παρατηρητής είπε...

http://kkeisageek.freehostia.com/
(είναι μια ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ, δεν είναι καν ανθρώπινο κείμενο. Επισης ΞΕΓΕΛΑΕΙ ΚΟΣΜΟ ότι είναι γνήσια κι ότι έχει και τις "σωστές ιδέες"... όπως κι εσύ, να' ούμε) -χαχαχ''


κ Ομαντεον δεν νομίζω οτιαυτο το κείμενο που δειξατεμπορει να ξεγαλασει οσους εχουν μια στοιχειωδη πολιτική και ιντερνετική παιδεια ..

Ουτε φυσικά μπορεί κανεις να ξεγελαστει και να νομισει οτι οι δηθεν αγανακτισμένοι πυεμφανιζετε δεν κανουν copy παστε ο ενας τον αλλον και δεν εχουν το ιδιο υφος ..
Οσο για το σχόλιο πανω -το αισχρό- ,του Ανωνυμου
περιμενω την - με εντιμοτητα και ειλικριεια -αποψη σας...


Πιστευω οτι ειναι προφανές και ολοφάνερο οτι ειναι του ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ...

περιμενοντας να φερθειτε με ειλικρινεια και εντιμοτητα
σας Καληνυχτω για σημερα ..

OMADEON είπε...

Νοσφεράτε ΔΗΘΕΝ αντικειμενικέ παρατηρητή, ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.

Το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ σχόλιο πιθανολογώ ότι ήταν -ναι- του Αιρετικού.

Αποτελείτο, δε, από ΜΟΝΟ την εξής φράση "Για να καταλάβετε το Νοσφεράτο", και όποιος λέει αυτή τη φράση ΕΙΝΑΙ ο Αιρετικός, πάει τελείωσε. Διότι ΚΑΝΕΙΣ δεν θάλεγε τη φράση "για να καταλάβετε το Νοσφεράτο" !!!! χαχαχα

Ε, ΠΛΑΚΑ μου κάνεις?
...Που με αποκαλείς -τώρα- (που είναι αργά και... ΞΕΧΑΣΤΗΚΕΣνα κρυφτείς) "κ. Ομαντεον". ΠΟΙΟΣ άλλος με αποκαλεί "κ. Ομαντεον"? ε?

Και... ρε ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ πούσαι ΝΙΟΥΜΠΗΣ και ΑΤΖΑΜΗΣ, τα δύο συνεχόμενα ΣΚΕΤΑ εισαγωγικά που χρησιμοποιείς ΣΥΝΕΧΕΙΑ (και μου ΣΠΑΣ και τα νεύρα) όταν γράφεις σαν Νοσφεράτος, τα χρησιμοποίησες και πάλι.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ δεν τα χρησιμοποιεί σε ελληνικό μπλογκ (που να θυμάμαι τουλάχιστον)...

ΜΟΝΟ εσύ Νοσφεράτε. ΘΑ σε βάλουμε ΣΙΓΟΥΡΑ στη... Φρικηπαίδεια !!! χαχαχα
:)
Αλλά... ΜΗ μου πεις όμως, εεε?

Το ΛΙΝΚΑΚΙ που έδωσε το άτομο αυτό ΣΙΓΟΥΡΑ εκφράζει εσένα. Το κάνω λοιπόν ΕΝΕΡΓΟ:

http://encyclopediadramatica.com/Troll

ΔΕΣ ΤΟ ΚΑΛΑ.

Τι ειναι αυτά; είπε...

αν καταλαβα καλά Ομαντεον οταν λες
''Σκοπεύω μάλιστα στο άμεσο μέλλον να φτιάξω και μια... προσομοίωσή σου.

Για να καταλάβεις ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ μπορεί να φτάσει, αυτή η... βαλίτσα, δες κι αυτό και πήγαινε για ύπνο τώρα.

http://kkeisageek.freehostia.com/
(είναι μια ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ, δεν είναι καν ανθρώπινο κείμενο. Επισης ΞΕΓΕΛΑΕΙ ΚΟΣΜΟ ότι είναι γνήσια κι ότι έχει και τις "σωστές ιδέες"... όπως κι εσύ, να' ούμε) -χαχαχ''
-------------------------------
εχεις σκοπό να φτιαξεις εις βαρος του Νοσφερατου ενα παρομοιο Προβοκατορικο Πλαστο κειμενο σαν κιαυτό μας επιδεικνυεις που εμφανιζεις ως ΚΚΕ..


Ξερεις πως λεγεται αυτό;

Που εμαθες τετοιες τεχνικές προβοκατσιας , μας λές

αντικειμενικός παρατηρητής είπε...

εκτος απο αυτό που παραδεχτηκες ποιά άλλα θεωρεις οτι ειναι του ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ;

αυτο το αλητικό ανωνυμο πανω πανω ειναι η δεν ειναι του ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ;
(το λεω γιατι απεδειξες οτι εισαι ικανος να αναγνωρισεις το στυλ του..)
πες
Ειναι η Δεν ειναι

Οπως ειπες και για το αλλο ..
Μη φοβασαι ..

OMADEON είπε...

Καλέ μου βρυκόλακα ΔΕΝ σε προβοκάρω.
Θέλω να σε ΠΟΣΤΑΡΩ, γιατί το στυλ σου, ειναι ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ και το ΓΟΥΣΤΑΡΩ.
π.χ.
Ετσι όπως βάζεις τα... ΣΚΕΤΑ, τα μονά... εισαγωγικούλια σου, προδίδοντας ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, διότι ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ νιούμπης στο ελληνικό ιντερνέτ δεν χρησιμοποιεί πια το ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ.

Αυτό εδώ: [''] (καταλάβατε?)
χαχαχαχα

Ποιός με έμαθε τις "προβοκάτσιες"?
ΕΓΩ ο ίδιος τις μαθαίνω σε ΑΛΛΟΥΣ.

αντικειμενικός παρατηρητής είπε...

η φραση
''ήταν ανάμεσα στους φιλοναζί προδότες που εκτελέστηκαν στην Πηγάδα;''

ειναι στο Υφος του ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΟΜΑΝΤΕΟΝ ;
ΝΑΙ Η ΟΧΙ;

Τι ειναι αυτά; είπε...

10 Ιουλίου 2010 2:40 π.μ.
Blogger Ο/Η OMADEON είπε...

''Ποιός με έμαθε τις "προβοκάτσιες"?
ΕΓΩ ο ίδιος τις μαθαίνω σε ΑΛΛΟΥΣ.

---------------------------------
Αυτο θα θελαμε να μας το εξηγησεις καπως καλυτερα

Ποιες προβοκατσιες μαθαινεις και σε ποιους ..
Περιμένουμε..

OMADEON είπε...

ειναι στο Υφος του ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΟΜΑΝΤΕΟΝ ;
ΝΑΙ Η ΟΧΙ;

Οχι, γιατί έτσι όπως μίλησες ΕΣΥ μουλωχτά και ύπουλα (για τον Καζάκη δηλαδή ΕΑΜ) εμένα τουλάχιστον μου φάνηκες σαν ταγματασφαλίτης (και σε άλλο κόσμο, εξίσου).

Οπότε ο αιρετικός θα σε είχε βρίσει ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΔΕΝ τον ξέρεις καθόλου καλά μου φαίνεται....

Κράτα τις δυάδες των μονών εισαγωγικών σου, ΜΗ τις χαλάς. Ετσι θα σε βρίσκουμε και σε άλλα σχόλια (για να... βοηθήσουμε) χαχαχα

OMADEON είπε...

να "μας" εξηγήσεις?

Γίνατε... ΠΟΛΛΟΙ τώρα, κύριε Νοσφεράτε μου?

Με τα ΜΟΝΑ εισαγωγικά στα quotes σας?

ΜΗ μου βγάζεις μόνο γλώσσα εμένα, γιατί... ΞΕΧΝΙΕΣΑΙ αγόρι μου, κι ήρθε η ώρα να πάρεις τα χαπάκια σου.

Δηλαδή... ΟΡΚΙΣΟΥ στην ψυχή του πατέρα σου, ότι ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ο Νοσφεράτος και... τότε όλα σου τα π πνευματικά αιτήματα θα τα στηρίξομεν (εις τους ουρανούς).
Είμεθα ΑΓΓΕΛΟΙ κι εσύ ΒΡΥΚΟΛΑΞ (ΤΙ να κάνουμε... χαχαχα)

OMADEON είπε...

Εγώ ΔΕΝ θα ζητήσω συγνώμη για το... κοινωφελές έργο που συντελέστηκε εδώ (με ΠΟΛΥ κόπο, και μέχρι αργά).

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στριμώξαμε ΚΑΛΑ τον πολυπρόσωπο αυτό βρυκόλακα, τόσο καλά που ένα εικονικό παλούκι στην εικονική του καρδιά είναι τώρα... ό,τι κι ό,τι (χεχε).

Για να σας δώσω ένα παράδειγμα του ΠΟΣΟ βρωμιάρης είναι στις ψευτιές του, είπε το εξής

"Οσο για το σχόλιο πανω -το αισχρό- ,του Ανωνυμου"

αναφερόμενος σε ένα σχόλιο που δεν ήταν ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ από ΜΙΑ ΚΑΙ μοναδική φράση, τη φράση "Για να καταλάβετε το Νοσφεράτο".
(κι ένα λινκ σε ορισμό του "τρολ").

ΑΝ αυτό το σχόλιο το ΔΙΑΣΤΡΕΦΕΙ μπροστά στα μάτια ΟΛΩΝ μας και το αποκαλεί "αισχρό", φανταστείτε ΠΟΣΟ εύκολα διαστρέφει τα ΠΑΝΤΑ και ΠΑΝΤΟΥ.

(η συνέχεια στο επόμενο... επεισόδιο, ΑΛΛΟΥ όμως)

Η λάσπη στον Καζάκη ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

OMADEON είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
OMADEON είπε...

Σόρυ, ειναι αργά και θέλησα να αφήσω ένα λινκ σε ένα απο τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ σχόλια εδώ

http://youpayyourcrisis.blogspot.com/2010/07/blog-post_7241.html?showComment=1278709157775#c3865502778667881683

(food for thought...)

Νοσφερατος είπε...

Και μόνο μια ματια σε αυτο και σε αλλα σχόλια δινει εινα δειγμα Γραφής του Αιρετικου..(ο οποιος οταν μιλά για τον Μελιγαλαά ακριβώς για να δειξει οτι ειναι ...υπερ''αριστερος '' μιλά με τροπο που δεν Μιλά Ποτε Κανεις πραγματικος αριστερος
Συγκρινατε το με το αισχρό σχόλιο του ανωνυμου στην Αρχη αυτου του διαλογου

Μαΐου 21, 2010 στο 8:01 μμ

Ο Αιρετικός

Ο Εθνικός μας Γυψαδόρος, ειρήσθω εν παρόδω, που έκανε σωρεία τα μνημόσυνα για τους συντρόφους του που οι “κακοί” αριστεροί εκτέλεσαν στο Μελιγαλά, ήταν ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗΣ υπό τον Κουρκουλάκο στην Κατοχή και συμμετείχε στην προετοιμασία του Ολοκαυτώματος των Καλαβρύτων. Αυτοί είναι οι “πατριώτες” που σκούζουν για το Μελιγαλά. Κρίμα που δε σφάχτηκαν περισσότεροι δωσίλογοι, ταγματασφαλίτες, μαυραγορίτες και ρουφιάνοι – κι έγκλημα που αργότερα οι εναπομείναντες ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ τη χώρα.
http://panosz.wordpress.com/2010/04/06/civil_war-50/

Οσο για τον Ομαντεον που παραδεχεται ανοιτά φτιαχνει Προβοκατσιες σαν την σελιδα που μας εδειξε .. δεν εχω πλεον να πώ τιποτε ..
'''Ο/Η OMADEON είπε...

Νοσφεράτε τις ΥΠΟΥΛΕΣ εκφράσεις σου καθώς και τις... μεταμορφώσεις σου τις ξέρω πια απ' έξω ΣΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΒΙΒΛΙΟ. Σκοπεύω μάλιστα στο άμεσο μέλλον να φτιάξω και μια... προσομοίωσή σου.

Για να καταλάβεις ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ μπορεί να φτάσει, αυτή η... βαλίτσα, δες κι αυτό και πήγαινε για ύπνο τώρα.

http://kkeisageek.freehostia.com/
(είναι μια ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ, δεν είναι καν ανθρώπινο κείμενο. Επισης ΞΕΓΕΛΑΕΙ ΚΟΣΜΟ ότι είναι γνήσια κι ότι έχει και τις "σωστές ιδέες"... όπως κι εσύ, να' ούμε) -χαχαχ''



Φυσικά περιμένω την επομενη εις βαρος μου και αλλων απο αυτές που οργανωνει καθε τοσο ..

ΑΝ ΔΩ ΛΟΙΠΌΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΆ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Ή ΣΧΌΛΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟς ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ..

OMADEON είπε...

Βλέπω ότι το βρυκολακιασμένο ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ συνεχίζει τις ψευτιές του διαστρέφοντας λεχθέντα δικά μου αυτή τη φορά.

Αυτά τα περί ΔΗΘΕΝ παραδοχής προβοκάτσιας, από εμένα, ΑΛΛΟΥ. Η λέξη "προβοκάτσια" ήταν σε ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ σε σχετικό μου σχόλιο.

Ειλικρινά ΔΕΝ ξέρω ποιός ήταν ο ανώνυμος, ή αν ο Αιρετικός έγραψε το πρώτο σχόλιο, αλλά ΔΕΝ ΕΧΕΙ την παραμικρή σημασία, όσον αφορά το ΠΟΛΥ σημαντικότερο θέμα των συκοφαντιών του βρυκόλακα κατά του Δημήτρη Καζάκη.

Με τόσες εξοργιστικές ψευτιές, προσβολές και λάσπες που γράφει ο βρυκόλακας, είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΚΟ να προκαλεί οργή άλλων, για την οποία ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ.

OMADEON είπε...

Υ.Γ.Μόνος του ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ τόσο την ΨΕΥΤΙΑ του, όσο και τη ΒΛΑΚΕΙΑ του.
Διότι αποκαλεί "προβοκάτσια" την Προσομείωση ανακοινώσεων του ΚΚΕ μέσω Τεχνητής Νοημοσύνης, η οποία ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ σχέση με "προβοκάτσιες". Για αυτή την Τεχνολογία Προσομοίωσης Ξύλινης Γλώσσας θα υπάρξει σχετικό ποστ σύντομα στο μπλογκ μου. Μπορεί κανείς να πει Ο,ΤΙ θέλει εναντίον της, αλλά... ΟΧΙ να τη λέει "προβοκάτσια". ΜΟΝΟ ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΙ νιούμπηδες τα λένε αυτά (ή κακοπροαίρετοι βρυκόλακες).

πως δεν έχει είπε...

Προσομείωση ανακοινώσεων του ΚΚΕ μέσω Τεχνητής Νοημοσύνης, η οποία ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ σχέση με "προβοκάτσιες". ''


γιατί δεν έχει;

Βασίλης είπε...

Επειδή εγώ κάτι δεν κατάλαβα εδώ πέρα στα τελευταία που γράφτηκαν.

Λέει ο Νοσφεράτος ότι δεν είναι πραγματικός αριστερός όποιος στηλιτεύει το γεγονός ότι δεν τιμωρήθηκαν οι δοσίλογοι, οι ταγματασφαλίτες και οι προδότες.

Ας το δεχτώ. Θα πρέπει όμως κι αυτός να αναγνωρίσει ότι τέτοιοι άνθρωποι είναι σίγουρα πραγματικοί πατριώτες. Πού είναι λοιπόν το καταδικαστέο σε όσα έγραψε ο Αιρετικός εναντίον του οποίου παραλαλεί τόσες μέρες και μας έχει ζαλίσει;

Χώρια που κάνει και το άλλο ατόπημα, ένα ύπουλο χτύπημα κάτω από τη μέση: απομονώνει ένα σχόλιο του Αιρετικού για να τον στιγματίσει, κάτι που ίσως πιάσει αν κάποιος δεν προσέξει τι έχει προηγηθεί. Εγώ όμως για κακή τύχη του Νοσφεράτου έκατσα και διάβασα τη συζήτηση και είδα ότι ο Αιρετικός, όπως και κάθε πατριώτης, εξοργίστηκε με την απαράδεκτη προώθηση εκ μέρους του Πάνου Ζέρβα ενός βιβλίου που επιχειρεί να βγάλει λάδι τους ταγματασφαλίτες και εκδίδεται από γνωστό ακροδεξιό εκδοτικό οίκο που πρόσκειται σε νεοναζιστικούς κύκλους.

Πού βρίσκεται λοιπόν το μεμπτό;

δειτε... είπε...

δειτε στα σχόλια την προηγουμενη αλητικη επιθεση των προβοκατορων ..

http://celinathens.blogspot.com/2010/05/blog-post_09.html

δεν λεει αυτο και μαλλον μας περνατε για χαζους... είπε...

''Λέει ο Νοσφεράτος ότι δεν είναι πραγματικός αριστερός όποιος στηλιτεύει το γεγονός ότι δεν τιμωρήθηκαν οι δοσίλογοι, οι ταγματασφαλίτες και οι προδότες.'

Δεν λεει αυτο..
Λεει οτι ειναι προφανές οτι αυτος που εκανε το προβοκατορικο σχόλιο πανω πανω (ο ανωνυμος)
ειναι ο ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ

και αυτο αποεδικυεται απο την επιδειξη Υπερ αρσιτεροσυνης που κανει στα σχόλια του ο (με διαφορα νκ και ανωνυμα προσωπεια ) αιρετικός

Βασίλης είπε...

Νοσφεράτε με τα χίλια ψευδώνυμα, ξεκόλλα. Αν έχεις διαφορές με τον Αιρετικό ή τον Omadeon ή οποιον άλλο θές, δεν είναι εδώ ο χώρος για να λυθούν οι διαφορές σου, άσε που τώρα πια κάθε ίχνος συμπάθειας προς το άτομό σου έχει χαθεί εδώ μέσα επειδή έχεις κατασυκοφαντήσει ένα σωρό σχολιαστές, αλλά και πολύ ακόμα κόσμο. Μη νομίζεις, μου έδωσες με τις συκοφαντίες σου εναντίον μου την αφορμή και τα έψαξα.

Συκοφάντησες εμένα.

Συκοφάντησες τον Αιρετικό.

Συκοφάντησες τον Καζάκη.

Μέσω της συκοφαντίας προς τον Καζάκη, συκοφάντησες αυτό το μπλογκ.

Συκοφάντησες τον Omadeon.

Συκοφάντησες τον Max Keiser.

Ούτε συγγνώμη έχεις ζητήσει για τις συκοφαντίες σου ούτε τίποτα. Και συνεχίζεις το παραλάλημά σου.

Αυτά που λες δε στέκουν με καμιά λογική.

Κατηγορείς χωρίς καμιά απόδειξη, στο είπαν κι άλλοι. Κι όποιος κατηγορεί χωρίς στοιχεία είναι ψεύτης και συκοφάντης.Και στο χωριό μου λέμε: μια φορά ψεύτης, πάντα ψεύτης. Κι εσύ το ψέμα και τη συκοφαντία τα επαναλαμβάνεις συνέχεια. Κάθε μέρα. Κάθε ώρα. Κάθε στιγμή. Κι άσε τις αλλαγές ψευδωνύμων στην άκρη. Σε μάθαμε. Δε μας ξεγελάς. Εσύ είσαι κι ο "αντικειμενικός παρατηρητής" κι ο "δείτε..." κι ο "Κοσμάς Χαχανίδης" κι ένα σωρό άλλοι.

Για ποιο λόγο έρχεσαι και συκοφαντείς τον κόσμο; Τι συμφέρον έχεις; Πες το επιτέλους, να το διαβάσουν οι αναγνώστες, να δουν τι ρόλο παίζεις. Μίλα ανοιχτά επιτέλους, τίμια κι ειλικρινά.

αλλού αυτά είπε...

Aλλου αυτά τα κολπα ..Που πατε να πνιξετε αυτο το ποστ με δηθεν σχόλια αγανακισμένων για να συσκτιστει η προφανής αλητεια του ''ανωνυμου'' στα πρωτα σχόλια ο οποιος ειναι ο ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ
οσο και η ομολογια oMadeon οτι κατασκευαζει προβοκατορικα κειμενα ..
Αλλου αυτά τα κολπα κ. Βαισλη (αληθεια γιατι δεν βαζεις πια και..πατρωνυμο για να φανεις αξιοπιστος; ;)

allo

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητές κες του παρόντος ιστολογίου
Πέραν της ανθρωποφαγίας του λαού της χώρας που παρατηρείται τον τελευταίο καιρό από ΔΝΤ και λοιπά ευαγή ιδρύματα παρατηρείται και μια τάση ανθρωποφαγίας εντός της μπλοκόσφαιρας.
Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύομαι για το επίδικο της υπόθεσης αλλά παρατηρώ ομαδικές άναρθρες κραυγές, ακαταλαβίστικα σχόλια, σκόπιμες παρανοήσεις, προσωπικές επιθέσεις και ένα μένος που το επάγγελμά μου δεν με βοηθά να κατανοήσω, παρ΄ όλη την αγχωμένη λαγνεία από όψιμους λάτρεις του ΕΑΜ (και προφανώς δεν αναφέρομαι στον σ. Καζάκη του οποίου οι θέσεις ειρήσθω εν παρόδω με βρίσκουν εν πολλοίς σύμφωνο)
Και σχεδόν πάντα μια περίεργη μηδενική αναφορά στα κατά καιρούς άρθρα που αναρτώνται εδώ ή αλλού.
Δύσκολη η θέση σας αγαπητές μου, ευρέθημεν και ημείς σε παρόμοια "δύσκολη" κατάσταση.
Εάν δε λάβετε υπ΄όψη τα διάφορα μηνύματα (μέϊλια επί το ελληνικότερον) που κυκλοφορούν για επηρεασμό της κοινής των "μπλογκαρχών" γνώμης , η εργασία σας γίνεται εξαιρετικά εύκολη.
Όπου βλέπετε ίχνος προσωπικές πρόκλησης-επίθεσης το κόβεται πάραυτα.

Μετά τιμής
mumul

ΝΟΣΦΕΡΑΤΟΣ είπε...

Mumul ευχαριστω ..
εν τελει να που υπάρχουν και ανθρωποι στην Μπλογκοσφαιρα που δειχνουν οτι περα απο τηνν ''επανασταση '' υπάρχει και η εμπρακτη αλληλεγγυη ''
Και που δεν βγαζουν την ουρα τους απεξω οταν βλεπουν μια τοσο ολοφανερα στημενη προβοκατσια
(που βεβαια την στηνουν οπως ειπες ' διαφοροι τυποι που επιδεικνυουν την''όλη την αγχωμένη λαγνεία από όψιμους λάτρεις του ΕΑΜ ...''

OMADEON είπε...

@mumul
Δυστυχώς σου διαφεύγει μια τεχνική λεπτομέρεια, όσον αφορά τα blog της blogspot.com
ΔΕΝ μπορούν να αποκλείσουν κανέναν ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ όπως μπορούμε εμείς, οι έχοντες μπλογκ στη Wordpress.

Από κει και πέρα, το ότι επιδεικνύεις μια συγγενική αλληλεγγύη σε κάποιον (ξάδελφό σου) ΧΩΡΙΣ να εκπίπτεις των θέσεών σου (που δεν συμφωνούν με τις δικές του) σε τιμά ως άνθρωπο.

Μάζεψέ τον όμως και μέσω ιδιωτικού μέηλ διότι εδώ... θα συνεχίσει να ΤΣΙΡΙΖΕΙ συκοφαντικά κι εσύ το ΜΟΝΟ που θα καταφέρεις είναι να παίξεις τον "Πόντιο Πιλάτο". Η τακτική ίσων αποστάσεων, εν προκειμένω ΔΕΝ ΒΟΗΘΑ.

(ΑΠΟΡΩ με το ΠΩΣ τον ανεχτήκατε τόσον καιρό εσείς οι Πόντιοι αλλά ειναι ΔΙΚΟ σας πρόβλημα).

OMADEON είπε...

Y.Γ. ΕΠΕΙΓΕΙ να σταματήσουμε ΕΔΩ, διότι το σημαντικό αυτό blog οπωσδήποτε ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να εφαρμόσει "προληπτική λογοκρισία". Η αυθόρμητη συζήτηση χωρίς καθυστερήσεις κινδυνεύει να ανασταλεί ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.

Οπως είπα και πριν, από τεχνική άποψη, ΔΕΝ μπορεί το μπλογκ να αποκλείσει κανέναν, ούτε να αλλάξει σχόλιο κανενός. ΑΝ θελήσει να το κάνει αυτό, θα πρέπει αναγκαστικά να εφαρμόσει προληπτική λογοκρισία, πράμα που ΒΛΑΠΤΕΙ το ΙΔΙΟ το μπλογκ.

cynical είπε...

Ειχα ζητησει σε προηγουμενη παρεμβαση μου, τα σχολια να παραμενουν εντος πλαισιων ευπρεπειας και εκτος προσωπικων διαξιφισμων/υβρεων/συκοφαντιών.

Η φρασεολογια που καποιος χρησιμοποει, η επιχειρηματολογια και το υφος , θα πρεπει να γνωριζει οτι χαρακτηριζουν τον ιδιο και οχι τον αλλον τον οποιο θελει με τον τροπο αυτο να στηλιτευσει.

Δεν πιστευω, να νομιζει καποιος απο σας οτι το επιπεδο της αντιπαραθεσης σας τιμα και οτι βοηθα στην κατανοηση.

Το moderation των σχολίων, παραμενει παντοτε στη διακριτικη ευχέρεια των διαχειριστών του blog, σε περιπτωση μη-συμμόρφωσης.

Νοσφεράτος είπε...

αν δεν εμφανιστει ξανά κανενας δηθεν ''αγανακτισμένος'' πολιτης ή κανεις δηθεν ανωνυμος που να πιανει στο στομα του προσωπα που τιμώ φυσικά και θα σταματησω την αμυνα μου και την υπερασπιση της οικογενειακής μου αξιοπρτεπειας και τιμής..
Φυσικά ελπίζω να μην δω πουθενα κανενα ''σχόλιο''που να αποδιεδεται πλαστως σεεμενα ή κανενα κατασκευασμένο ''ιστολογιο'' οπως συνεβη στο παρελθον ..

OMADEON είπε...

Υ.Γ.2 Προς άρσιν παρεξηγήσεων ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ με ΚΑΜΜΙΑ απολύτως προβοκάτσια, είτε ΜΕ είτε ΧΩΡΙΣ εισαγωγικά. Εγώ αναφερόμουν στη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης για ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ προκατειλλημένων ή δογματικών κειμένων (διαφόρων ειδών, ΟΧΙ ΜΟΝΟ προσομοίωση ανακοινώσεων του ΚΚΕ) και σε ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ παρέχω "εκπαίδευση" (αφού είχα φτιάξει και το ΠΡΩΤΟ στην Ιστορία παρόμοιο λογισμικό στην Ελλάδα, τον "Κόμπο 1" ( http://omadeon.com/sourcecode/kombos1.html )).
Πέραν αυτού, ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ τις αχρείαστες υπερβολές στις επιθέσεις, που μπορούν να ΦΑΝΟΥΝ σαν προβοκάτσιες. ΑΝ τις κάνει ο φίλος μου ο Αιρετικός, ΔΕΝ το γνωρίζω, αλλά τον παρακαλώ να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ για ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.

Νομίζω είμαι δίκαιος και κανείς δεν μπορεί να πει ότι επιτίθεμαι σε κάποιον ΤΩΡΑ. Μπορούμε να ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΕΝΕΞΗ ???!

Νοσφεράτος είπε...

αν κατεβασεις και τις αναφορες και Δωσιμο που κατ'επαναλαψη εχεις κανει και τις απειρες Υβρεις εναντιον μου που εχεις δημοσιευσει στοΜπλογκ σου γιατι οχι;


Φυσικά να την κλεισουμε την διενεξη και να τραβήξει ο καθένας τον δρόμο του..

Φυσικά η διενεξη δεν μπορει παρά να συνεχιστει αν συνεχισεις ειτε να αυτοπαρουσιαζεσαι ως κλητος μου ..ειτε ως διωκτης μου..
Ομαντεόν ακουσε με ..

Νομιζωοτι κατά βαθος παραμενεις σε καποια σημεια σου εντιμος .. Ισως εισαι υπερβολικά συναισθηματικός και καποιοι σε αξιοποιουνε καταλληλως
φΥΣΙΚΆ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΩ ΤΙς ΔΙΚΕς ΣΟΥ ΥΠΕΡΒΟΛΛΕς και συναισθηματικου -πληγωμένου τυπου αντιδρασεις απο αυτο που φανερά κανει ο ..ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ και οι συν αυτώ ..
.. Πραγματικά θέλω να τελειωνουν αυτά ...
Στο χερι σου ειναι ..

Ανώνυμος είπε...

omadeon
εάν θεωρείς το προβλημα είναι μόνον "τεχνικό" και άρα η ουσία υφισταται τότε συμφωνούμε σε αυτο.

συγγενική σχέση ουδεμία υπάρχει..μην μπερδεύεσαι με το "ξάδερφος" ..αφορά ποντιακούς κώδικες επικοινωνίας..

τα υπόλοιπα τα ...παραβλέπω..

mumul

OMADEON είπε...

Νοσφεράτε εισαι ΑΝΑΙΔΗΣ και ΕΠΙΜΩΝ.

ΟΧΙ ΜΟΝΟ δεν θα κατεβεί το κείμενο και η συζήτηση που ΣΕ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ, αλλά ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ και άλλα κείμενα, σε έναν αγώνα που ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ εφόσον δεν σταματάς τις συκοφαντίες.

Πιάστηκες από την αγένεια και την υπερβολή ενός ανώνυμου (με το στυλ του οποίου ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ) για να ΚΑΛΥΨΕΙΣ τη βρώμικη συκοφάντηση του Δημήτρη Καζάκη, την οποία έχεις εξαπολύσει σε ΠΟΛΛΑ ΜΠΛΟΓΚ.

Σε έχουν καλομάθει διάφοροι καλοπροαίρετοι τους οποίους ΞΕΓΕΛΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ (κι εγώ χρειάστηκα κάποιους μήνες μέχρι να σε ΚΑΤΑΛΑΒΩ) αλλά το παιγνίδι σου ΤΕΛΕΙΩΣΕ πια.

Από μένα θα δεις ΠΟΛΥ χειρότερα στο μέλλον, αλλά ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ και ΟΧΙ "προβοκατόρικα" και ΟΧΙ σε αυτό εδώ το μπλογκ.

@Cynical για δες λιγάκι την ΟΥΣΙΑ αυτής της διένεξης. ΠΟΙΟΣ πέταξε ΠΡΩΤΟΣ τη βρωμερή σπόντα κατά του Δημήτρη Καζάκη?

Το ποστ όπου ξεσκεπάζεται ο Νοσφεράτος ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΔΩ.

Νοσφεράτος είπε...

γεια σου ''ξαδελφε :)

Ομαντεον αρχιζω να βλεπω ενα ..καποιο φως στο τουνελ ..
Ακου ..αν ακποια ειρωνικά μου σε πληγωσαν ..

σου θυμιζω οτι εχω κλεισει για το κοινο το Μπλογκ μου

Βγαλε λοιπόν τις αναρτησεις που ξερεις οτι ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ εις βαρος μου να βγαλω κι εγω τις δικες μου - εχουμε κοτζαμ καλοκαιρι μπροστα μας --και να τελειωνουμε ..

Ο Αιρετικοςκαι η παρεα του ειναι βεβαια αλλη ιστορία..Κα δεν υπάρχει λόγος να ταυτιζεσαι ..

Νοσφεράτος είπε...

αντε πάλι ...

Νοσφεράτος είπε...

o.k.. σταματαω εδώ καιας λεει οτι θελει ο Ομαντεον..
ετσι κιαλλιως εινα ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΟΣ

ελπίζοντας ββαια οτι δεν θα εμφανιστουν και παλι οι διαφοροι ανωνυμοι, Αιρετικοι , βαισληδες του Γεωργιου ,Σουλες Κουλες μουλες και λοιπόι ''αγανακτισμένοι πολιτες'' για να ριξουν παλι λαδι στη Φωτια ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑς ΤΟΝ οΜΑΝΤΕΟΝ και παιζοντας το ολοφανερο παιχνιδι της συστηματικής προβοκατσιας

Ομαντεον κανε κανενα Μπανιο ..επειγοντως...

OMADEON είπε...

Νοσφεράτε ΜΗΝ αυταπατάσαι.
ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΜΗΝ προσπαθείς να μπαλώσεις τα πράματα. Η υποκρισία σου κάνει μπαμ.

Μπορείς να ξεγελάς ΟΛΟ τον κόσμο για λίγο, ή ΚΑΠΟΙΟΝ κόσμο για πάντα, αλλά ΟΧΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

ΔΕΝ κατάφερες να ξεγελάσεις κάποιον άλλον, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ευγενικό και αξιοπρεπή στη μπλογκόσφαιρα, στο σχόλιο εδώ.

Νοσφεράτος είπε...

Φυσικά δεν σου περναει απο το μυαλό οτι αυτο που κανεις συνεχως και αδιαλειπτως εδώ και χρόνια λεγεται Δωσιμο

- οΥΤΕ ΦΥΣΙΚΆ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ οΛΟΦΑΝΕΡΑ χειραγωγισιμος ..

Omadeon τί θελεις να σου δωσω για να σταματησεις να με ..ΔΙΝΕΙΣ;

OMADEON είπε...

Νοσφεράτε ΔΕΝ θα τη βγάλεις καθαρή έτσι, και τέτοια ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ όπως η πάρτη σου ΠΡΕΠΕΙ να "δίνονται" ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙΩΣ, όπως ακριβώς "δίνονται" οι ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ.

Η μουλωχτή σου ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ είναι το πρόβλημα, ΟΧΙ οι νευρώσεις σου, οι ψυχώσεις σου και η εθελοτυφλία σου.

Γι' αυτό, για την ΕΚΤΕΝΗ ανάλυση της πολιτικής σου ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ (για την οποία ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙ ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ πλέον) θα επανέλθω σε ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΣΤ, ξανά και ξανά.

Πάρτο χαμπάρι, ο αγώνας θα ειναι πλέον ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ και ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ.

Νοσφεράτος είπε...

cynical και Πντανοστιμη τι να κανω; Πειτε μου και θα το κανω

Να τους αφήσω ανενοχλητους να σπερνουνεδώ μεσα Ανηκουστες και κατ'επαναληψη Υβρεις ,συκοφαντιες και Δωσιματα;

Πειτε μου ..Αλλά ελατε και στη θεση μου λιγακι..

OMADEON είπε...

Νοσφεράτε ΔΕΝ με ενδιαφέρει αν κατάφερες ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ να ξεγελάσεις κόσμο, θα με βρεις ΠΑΝΤΑ μπροστά σου.

ΔΕΝ τη γλυτώνεις πλέον και ΜΗΝ προσπαθεις να επικαλεστείς ακροατήρια, αρχές και πρόσωπα.

Θες να μάθεις "ΤΙ να κάνεις"???
Ε, Να ΦΥΓΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ και υπόσχομαι ότι δεν θα γράψω ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ.

Νοσφεράτος είπε...

κατ' αρχάς ηρεμησε..
Να το κουβεντιασουμε..
Για πε μου με καπως ξεκαθαρο τροπο ..Τι ειναι αυτό που σε ενοχλει τοσο στηνπαρουσια μου και σε κανει να παθαινεις χμμ..αυτα;
----------------------

Νοσφεράτος είπε...

ε αντε φευγω για να δουμε αν θα κρατησεις την Υποσχεση σου..
Αντε να ..δουμε .. (αν και οπως λές δεν εχουμε δει ακομα ..τιποτε..)

OMADEON είπε...

@Cynical, @Πεντανόστιμη,
Πάααμε από την αρχή λοιπόν

Ο Νοσφεράτος ΞΕΚΙΝΗΣΕ το πρόβλημα, και ο (πρώτος) ανώνυμος... ΧΑΛΑΣΕ την κριτική (που του αρμόζει) με τις υπερβολές του (από τις οποίες ΑΡΠΑΧΤΗΚΕ ο Νόσφος για να τη βγάλει καθαρή ΑΛΛΗ μια φορά, μέσω κλαψούρας)...

Στο πρώτο του σχόλιο ο Νοσφεράτος αναφέρθηκε στο απόφθεγμα
"Patriotism is the last refuge of the scoundrel."

πετώντας τη ΣΠΟΝΤΑ (κατά του Καζάκη και άλλων):
αυτο ισχυει και για πολλους αλλους κυριως εκεινους που θυμηθηκαν τωρα το ...ΕΑΜ

Γιατί; Διότι... Αποστολή του Νοσφεράτου είναι η κατασυκοφάντηση ενός ΜΕΡΟΥΣ της αριστεράς σαν "εθνο-λαΪκιστές", καθώς και η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ της Κυβέρνησης ότι -τάχαμου- δεν διαπράττει προδοσία, αλλά (απλώς) κάποια... λαθάκια, τα οποία στο μέλλον θα... διορθωθούν κιόλας, ώστε τα ΜΟΥΛΩΧΤΑ παπαγαλάκια σε στυλ Νοσφεράτου να κάνουν τη ΔΟΥΛΙΤΣΑ τους όπως πρέπει.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ τυχαίο ότι έρριξε ΕΠΙΣΗΣΑ λάσπη στον Max Keiser, σε εμένα τον ίδιο, αλλά ΚΑΙ στο Βασίλη στην πρώτη συζήτηση (ο οποίος ξεκίνησε λέγοντας πράματα που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ σχέση με τις απόψεις του Αιρετικού ή εμού).

Επίσης το "θέμα Νοσφεράτου" και η ΠΕΡΙΕΡΓΗ "Στροφή του" ΥΠΕΡ της κυβέρνησης, που ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ εκ πρώτης όψεως, έχει ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ πολύ κόσμο. Πρόσφατα π.χ. διαπίστωσα ότι τον ΕΒΓΑΛΕ το Νοσφεράτο από το δικό του blogroll και ο ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΣ μπλόγκερ Ροίδης.
Γιατί άραγε? ;-)

Νοσφεράτος είπε...

ουτε 1 λεπτο δεν περασε Ομαντεον απο αφοτου εφυγα και αρχισες τη λασπη ..
Καλά αλλη δουλεια δεν εχεις απο το να παρακολουθεις ποιος με βαζει και ποιος με βγαζει απο τα Blog Roll; και δεν σκεφτηκες μωρέ την πιο απλή εξηγηση ..; οτι το εκλεισα το Μπλογκ (h Σπηλια του Νοσφερατου για το κοινο (και για να περασω ενα καπως ησυχο καλοκαιρι;..;
Καλό καλοκαιρι ρε Ομαντεωνα τρομερε..
Εισαι ο Ιαβερης μου ...

OMADEON είπε...

Y.Γ. ΔΕΝ γίνονται δεκτά... ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ όπως το να λες στον άλλον με υποτιμητικό τρόπο

1)
"Για πε μου με καπως ξεκαθαρο τροπο..."
και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ
2)
"για να δω αν θα τηρήσεις την υπόσχεσή σου" (να μην ξανασχολιάσεις)

Δηλαδή, ΔΕΝ μπορεί κανείς να λέει ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ "μίλα μου" και ΕΠΙΣΗΣ "για να δω αν θα σωπάσεις..."

(ΑΝ ΔΕΝ επανέλθει, ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ.
ΤΩΡΑ, όμως. ΟΧΙ πριν....)

OMADEON είπε...

-ΠΩΣ είναι λάσπη το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι ο Νοσφεράτος συκοφαντεί το Δημήτρη Καζάκη σαν "εθνολαϊκιστή"?

-ΛΑΣΠΗ είναι αυτό το ΓΕΓΟΝΟΣ?

Εν πάσει περιπτώσει, επαναλαμβάνω:

ΔΕΝ γίνονται δεκτά... ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ όπως το να λες στον άλλον με υποτιμητικό τρόπο

1)
"Για πε μου με καπως ξεκαθαρο τροπο..."
και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ
2)
"για να δω αν θα τηρήσεις την υπόσχεσή σου" (να μην ξανασχολιάσεις)

Δηλαδή, ΔΕΝ μπορεί κανείς να λέει ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ "μίλα μου" και ΕΠΙΣΗΣ "για να δω αν θα σωπάσεις..."

(ΑΝ ΔΕΝ επανέλθει, ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ.
ΤΩΡΑ, όμως. ΟΧΙ πριν....)

Νοσφεράτος είπε...

λοιπόν ...ξαναφευγω ..
κρατα λιγο παραπάνω απο ενα λεπτο
πριν αρχισεις την χολή και τη λασπη
..
δεν ειναι και τοσο δυσκολο οσο σου φαινεται

OMADEON είπε...

Νοσφεράτε ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ την τελευταία λέξη εδώ.

ΕΣΥ ξεκίνησες τη ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ κατά του Δημήτρη Καζάκη. Και ΑΡΝΕΙΣΑΙ να απολογηθείς γι' αυτή.

tik tak είπε...

tik.tak tik tak tik tik..

tik tak είπε...

12 Ιουλίου 2010 5:48 μ.μ.
12 Ιουλίου 2010 5:50 μ.μ.

αν συνυπολογισθει και ο χρονος γραφης σχολιου ουτε ενα λεπτο

pragmati είπε...

1)
"Για πε μου με καπως ξεκαθαρο τροπο..."
και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ
2)
"για να δω αν θα τηρήσεις την υπόσχεσή σου" (να μην ξανασχολιάσεις)

Δηλαδή, ΔΕΝ μπορεί κανείς να λέει ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ "μίλα μου" και ΕΠΙΣΗΣ "για να δω αν θα σωπάσεις..."

Συμφωνα με την Ψυχολογική σχόλή του Palo Alto αυτο ειναι διπλό μηνυμα που πρεπει να αποφευγεται σε ειδικες ιδιαζουσες περιπτωσεις

OMADEON είπε...

Υ.Γ. ΑΛΛΟ ένα ΨΕΜΑ:

http://nosfy-myblognosfy.blogspot.com/

Αυτό το Μπλογκ ΥΠΑΡΧΕΙ και είναι του Νοσφεράτου, κι αν βρείτε λινκ σε αυτό μέσα στου Ροίδη, καλά κρασιά...

(και καλές διακοπές... χαχαχα)

ενοικος είπε...

εχει δικιο...δεν εχει λνκαρει ο Ριδης τον ενοικο

κοιτα ρε τι τον απασχολει τον ομαντωνα

OMADEON είπε...

ΓΙΑΤΙ έγραψες πάλι σχόλιο σαν "ένοικος" κι όχι σαν Νοσφεράτος?

Μας ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ?

ΒΕΒΑΙΩΣ και με απασχολεί να ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΩ ΞΑΝΑ και ΞΑΝΑ ότι ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ (και για το ότι "δεν έχεις μπλογκ" εν προκειμένω ΚΑΙ για πολλά άλλα).

ενοικος είπε...

γιατι σε απασχολει τοσο;

συμβουλή είπε...

Ομαντεον

Δεν μπορεις να φανταστεις το τι καλό θα σου κανει ενα Κρυο ντουζ

OMADEON είπε...

Κρύο ντους έχεις ΕΣΥ ανάγκη, πολυπρόσωπε βρυκόλακα, που θες να λασπώσεις το Δημήτρη Καζάκη (και αμέτρητους άλλους) σαν "εθνολαΪκιστή" ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ... πέρα από το βαθύτατο ΦΘΟΝΟ και ΜΝΗΣΙΚΑΚΙΑ που σε διακατέχει, και τον οποίο θες να ξορκίσεις από πάνω σου, φορτώνοντάς τον μέσω προβολής σε κάποιον... Μεγάλο Αλλο (tm)Zizek.

Γενικά... ο ψυχίατρός σου θάπρεπε να σε είχε ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ότι το να γράφεις βιβλία ολόκληρα κατά του εθνολαίκισμού, μπορεί να έχει ΚΑΙ αρνητικές παρενέργειες, σε βάρος άλλων, αθώων, αλλά... ΚΑΙ εσού του ιδίου, όταν αυτό το "έργο" αποτελεί Ψυχωσική απόπειρα ΑΡΝΗΣΗΣ (denial) μέσω ΠΡΟΒΟΛΗΣ.

OMADEON είπε...

Από κει και πέρα...

"το τερπνόν μετά του ωφελίμου" (και ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ...)

denial είπε...

''αποτελεί Ψυχωσική απόπειρα ΑΡΝΗΣΗΣ (denial) μέσω ΠΡΟΒΟΛΗΣ.''

ακριβώς αυτο εχεις παθει Ομαdeon

You Pay Your Crisis είπε...

Αιντε, αιντε,

κοτζαμ αντρες, που σε λιγο θα γινετε παππούδες, και μυαλο δεν βαλατε.

Αντε να πατε να δειτε τις ταινιες Γουώλτερ Ματταου-Τζακ Λεμον και να χαλαρωσετε λιγακι.

Λοιπον τα σχολια γινονται και εδω suspended, μεχρι να το δειτε το ολο πραγμα με μεγαλυτερη ψυχραιμια.

Και μη μου πειτε οτι ενδιαφερεται κανεις αλλος, και οτι ετσι θα αποκλειστει απο το δημοσιο διαλογο μια βαθυστοχαστη συζητηση γιατι θα σας αρπαξω με τη μαγκουρα του παππου μου.

Ξερετε τα e-mail σας, πατε να σφαχτειτε εκει.

Δεν μου λετε γιατι διαλεξατε το δικο μας το αλώνι; Μηπως αυτο λεγεται καταχρηση φιλοξενιας;