Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Παράκληση: Όποιος αναγνώστης έχει ολόκληρο το κείμενο, ας κάνει τον κόπο ...




Απόσπασμα από το άρθρο του Τ. Παππά στην Κ.Ε με τον τίτλο 

Παράκληση: Όποιος αναγνώστης έχει ολόκληρο το κείμενο, ας κάνει τον κόπο να μάς το στείλει.

"...Χαρακτηριστικό δείγμα για το κλίμα στο ΠΑΣΟΚ είναι η ανακοίνωση της γραμματείας της ΠΑΣΚ υπαλλήλων στα υπουργεία Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας, Ναυτιλίας, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και Παιδείας. Η φρασεολογία παραπέμπει περισσότερο σε αντισυστημικό σχηματισμό παρά σε κόμμα εξουσίας. Στο τρισέλιδο κείμενο καταγράφονται λεπτομερώς τα κέρδη των τραπεζών, των εισηγμένων στο Χρηματιστήριο εταιρειών, των υπεράκτιων εταιρειών και των εφοπλιστών, με την επισήμανση «να ποιοι έχουν τα λεφτά».

Αναφέρονται ονομαστικά οι επιχειρηματίες που διαθέτουν επαύλεις, κότερα, τζετ και νησιά με την περιγραφή «ένας κόσμος χλιδής, σαπίλας και παρακμής». Και καλούνται οι εργαζόμενοι «να τους σταματήσουν γιατί μπορούν», με την προτροπή «να μην πιστεύουν τα ΜΜΕ γιατί λένε ψέματα για να εξυπηρετήσουν τα αφεντικά τους»..."

5 σχόλια:

OOO είπε...

Δεν θα το βρειτε ουτε στην ΠΑΣΚΕ το κειμενο.Πεταξε.

cynical είπε...

Εμεις παντως πληρωνουμε οσο - οσο !!!

Λες να πιασει και να μας το στειλουν;

ankostis είπε...

και εγώ το έψαχνα χτες για λίγη ώρα...να πάρει, φαίνεται πως χάσαμε ένα διαμάντι.

Εδώ κολλάει πραγματικά το σύνθημα:
Κάτω η Χούντα του ΠΑΣΟΚ!

pentanostimi είπε...

κι εγω εψαχνα ,εψαχνα μηπως και κερδίσω τα...ευρετρα [να δοθουν στο μπλογκ δηλαδη ,για τις αναγκες του....]αλλά ατύχησα.Το κειμενο εξαερώθηκε.

Ψευτοστέργιος είπε...

Μάλλλον θα εννοούν ένα κείμενο που είχε κυκλοφορήσει λίγο παλιότερα από μέλος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Είναι εδώ:


http://tvxs.gr/news/%CE%AD%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%88%CE%B1%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CF%80%CE%B1%CE%BD/%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CF%84%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B7-%CF%86%CF%84%CF%8E%CF%87%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7-%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AC%CE%BA%CE%B7