Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2011

Ο ΜΩΛΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΕΙΠΕ ΕΝΑ ΜΑΖΙΚΟ ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ


Η μεγάλη αίθουσα του Δημαρχείου Μώλου στάθηκε μικρή για να χωρέσει όλους τους κατοίκους που συνέρρευσαν προκειμένου να ενημερωθούν και να πάρουν αποφάσεις για τα χαράτσια της ΔΕΗ και όχι μόνο. Έγινε μια πλούσια συζήτηση όπου , αφού προηγήθηκε εκτενής ενημέρωση, πάρθηκαν, ομόφωνα, ορισμένες σημαντικές αποφάσεις:
1. Τα συνεργεία των εργολάβων της ΔΕΗ που θα έρθουν να κόψουν το ρεύμα σε οποιονδήποτε πολίτη, έλληνα ή μετανάστη, θεωρούνται ανεπιθύμητα πρόσωπα στον Δήμο Μώλου.
2.Η επιτροπή αγώνα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ (www.denplironodenplirono.com και www.oxidiodia.gr)πλαισιωμένη από πολλά άτομα που έδωσαν τα τηλέφωνα τους, θα είναι σε επιφυλακή και στην παραμικρή ειδοποίηση ότι κάποιο συνεργείο εμφανίστηκε να κόψει ρεύμα θα παρεμβαίνει συλλογικά και αποτρεπτικά3. Στα ήδη κομμένα ρεύματα θα γίνεται επανασύνδεση
4.Θα γίνει ενημέρωση σε όλα τα χωριά του δήμου Μώλου
5. Θα γινει παρέμβαση στο Δημοτικό συμβούλιο προκειμένου να πάρουν θέση, πρακτικά και οι δημοτικές αρχές ενάντια στα χαράτσια
6. Σε συνεργασία με ανάλογες επιτροπές πολιτών , θα γίνει παρέμβαση στην ΔΕΗ της Λαμίας
Η όλη εκδήλωση διοργανώθηκε απο τον Εμπορικό σύλλογο Μώλου και το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. Παρευρέθησαν εκπρόσωποι και από αλλες επιτροπές του κινήματος καθώς και απο τον Εμπορικό σύλλογο Στυλίδας.Μετά το τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε άνοιγμα των διοδίων του Μώλου.
Δείτε σχετικά: Οδηγίες απο την ομάδα νομικής βοήθειας του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ για τα χαράτσια
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: http://www.youtube.com/watch?v=ztR66-5VF64&feature=player_detailpage

www.denplironodenplirono.com
www.oxidiodia.gr
ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: