Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

ΜΚΟ – Υπ.Εξ.: Όταν ο Ρόντος χρηματοδοτούσε τον… Ρόντο


ΠΗΓΗ: avanti popolo


Όποιο έγγραφο και να σηκώσεις στο Υπ.Εξ. βρίσκεις από πίσω τον Άλεξ Ρόντο! Τον πολυπράγμονα σύμβουλο και στενότατο συνεργάτη του Γ. Παπανδρέου, που τώρα βρίσκεται σε αποστολή της Ε.Ε. στο Σουδάν (το οποίο απέκτησε στρατηγική αξία από τη μέρα που βρέθηκαν πετρέλαια...

Από το έγγραφο που δημοσιεύουμε σήμερα με Αρ. Πρωτ. ΑΣ32628/28-12-2011, προκύπτει ότι δεσμεύεται πίστωση 601.707,26 ευρώ για να καλυφθούν δαπάνες υποχρεώσεων της Υπηρεσίας Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας (ΥΔΑΣ) παρελθόντων ετών έναντι ΜΚΟ (ερώτηση: ποιών παρελθόντων ετών; Δεν αναφέρεται στην απόφαση του  Γεν. Γραμματέα Ιωάννη Αλέξιου Ζέπου).

Μία ΜΚΟ που παίρνει χρήματα είναι το ΙΣΤΑΜΕ, που εκτός από ερευνητικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ, είναι και ΜΚΟ του ΠΑΣΟΚ! Συγκεκριμένα δίνονται στο ΙΣΤΑΜΕ 47.011,10 ευρώ, προκειμένου να πληρωθεί η τρίτη δόση (από πόσες δόσεις;) του προγράμματος του για την αναδιάρθρωση της Βουλής της Γεωργίας (πρόγραμμα του 2002).


Που κρύβεται ο Α. Ρόντος; Πίσω από όλα!

-Το 2002 ο Α. Ρόντος τοποθετήθηκε (από τον Γ. Παπανδρέου φυσικά) στη θέση του διευθυντή στη νεοσύστατη τότε ΥΔΑΣ του Υπ.Εξ. Ο Α. Ρόντος ενέκρινε το πρόγραμμα του ΙΣΤΑΜΕ για τη Γεωργία.

-Μετά το 2004 ο Α. Ρόντος έγινε σύμβουλος του τότε προέδρου της Γεωργίας Σαακασβίλι – δημοσίευσε, μάλιστα άρθρο του στην «Χέραλντ Τρίμπιουν» που προειδοποιούσε ότι η Ρωσία θα προχωρούσε σε μερική κατοχή της Γεωργίας και η Δύση θα έπρεπε να αντισταθεί.

Δηλαδή: Ρόντος εγκρίνει το πρόγραμμα του ΙΣΤΑΜΕ για τη Γεωργία, Ρόντος εργάζεται στη Γεωργία, Ρόντος δραστηριοποιείται στο ΙΣΤΑΜΕ, που πληρώνεται από την έγκριση που έδωσε ο Ρόντος! Βρε, πως τα φέρνει η ζωή!









Δεν υπάρχουν σχόλια: