Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Καλλιτεχνική εκδήλωση στην Ναυπηγοεπισκευαστική



Καλλιτεχνική εκδήλωση στην Ναυπηγοεπισκευαστική
από την Κίνηση «Μαζί ενάντια στην βαρβαρότητα»

Αύριο, 16 Ιανουαρίου, ώρα 6.30 μμ. (18.30) 

θα πραγματοποιηθεί η καλλιτεχνική εκδήλωση 

 με ποιήματα και τραγούδια των Μπρέχτ, Άισλερ, Χατζηδάκη κ.α.. (βλέπε συναπτόμενο Δελτίο τύπου) που οργανώθηκε από την κίνηση «Μαζί ενάντια στην βαρβαρότητα» μετά από πρόσκληση των συνδικάτων της Ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αποθήκη Ρουσάκη, Ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη , είσοδος Περάματος. Όσοι από τα μέλη και τους φίλους της κίνησης έχουν αυτοκίνητα παρακαλούνται να συνεννοηθούν για να μεταφέρουν όσους μπορούν. Σε περίπτωση που έχουν κενές θέσεις να ειδοποιήσουν στο παρόν email. Για τους υπόλοιπους το ραντεβού είναι στις 6 παρά τέταρτο μμ. (17.45) Το ραντεβού αυτό για όσους δεν έχουν μέσο είναι στην νότια έξοδο του τερματικού σταθμού Πειραιά του ηλεκτρικού Κηφισιά/ Πειραιάς ( Αυτή που βλέπει προς το λιμάνι). Λόγω του ψυχρού καιρού και του ότι η Αποθήκη Ρουσάκη δεν θερμαίνεται , πρέπει όσοι θα έρθουν να είναι όσο το δυνατόν πιο ζεστά ντυμένοι.


Από την γραμματεία της κίνησης


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγωνιστική αλληλεγγύη καλλιτεχνών στους απεργούς της Ναυτικοεπισκευαστικής ζώνης στο Πέραμα. Μια πρωτοβουλία της Κίνησης «Μαζί ενάντια στην βαρβαρότητα».

Ηθοποιοί και τραγουδιστές/ μουσικοί θα παρουσιάσουν ένα μουσικό και ποιητικό πρόγραμμα την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και ώρα 18.30 μ.μ. στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη στο Πέραμα, στην Αποθήκη Ρουσάκη (Είσοδος Περάματος) σε συνεργασία με τα σωματεία της Ζώνης. Η εκδήλωση γίνεται για να εκφράσει την αγωνιστική αλληλεγγύη των καλλιτεχνών στον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι και όλος ο κόσμος της Ναυπηγοεπισκευαστικής και να στηρίξει την απεργία που ξεκινά την επομένη, στις 17.1.2012. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ποίηση του Μπρεχτ σε μουσική Χανς ‘Αισλερ και Τάσου Γκρους, ποιήματα του Παλαμά, του Γκάτσου και άλλων και τραγούδια Θεοδωράκη, Χατζηδάκι, δημοτικά κ.α. 

Μετέχουν με σειρά εμφάνισης οι καλλιτέχνες Νίκος Τουλιάτος, Ανίτα Δεκαβάλλα, Μάνια Παδημητρίου, Μαρίνα Χρονοπούλου, Τζένη Σκαρλάτου , Κίμων Ρηγόπουλος, Τάσος Γκρούς, Καλλιόπη Βέττα, Νάντια Βαλαβάνη, Κάτια Γέρου, Λουκία Πιστιόλα, Γρηγόρης Ψαλτάκος.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6977291373, 6973303748, 6944425139.

Δεν υπάρχουν σχόλια: