Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΑΓΟΡΑΣ: Οι Γερμανοί είναι …φίλοι μας



ΠΗΓΗ: ΠΡΙΝ 18/12
Λ. Βατικιώτης
Σιγά που θα έμεναν με σταυρωμένα χέρια! Απόφαση να δράσουν και μάλιστα άμεσα πήραν οι Γερμανοί όπως αποκάλυψε στο Βήμα της προηγούμενης Κυριακής ο γκαουλάιτερ Νούμερο 2 που διόρισε η Μέρκελ για την Ελλάδα, Χανς Γιόαχιμ Φούχτελ. Στο στόχαστρό του μπήκαν μάλιστα οι δήμοι – γνωστό εκτροφείο διαφθοράς και σκανδάλων. Το σχέδιο του γκαουλάιτερ δεν περιλαμβάνει μόνο την ανάπτυξη κοινών επιχειρηματικών σχεδίων που ως στόχο θα έχουν το ξεζούμισμα από το Τέταρτο Ράιχ όσων πόρων έχουν ξεμείνει στην τοπική αυτοδιοίκηση. Στον γερμανικό σχεδιασμό περιλαμβάνεται επίσης και η αδελφοποίηση ελληνικών με γερμανικές πόλεις. «Σήμερα υπάρχουν μόνο 30. Ο αντίστοιχος αριθµός µεταξύ γερµανικών και γαλλικών πόλεων είναι 2.000. Εδώ υπάρχει λοιπόν πολύ δυναµικό», δηλώνει στον έλληνα δημοσιογράφο! Στην πραγματικότητα ο ανθύπατος β’ θα επιχειρήσει να αξιοποιήσει μορφές σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ των λαών που αναπτύχθηκαν στην μεταπολεμική περίοδο και στο πλαίσιο της διεθνιστικής αλληλεγγύης για να διευκολύνει την οικονομική άλωση της Ελλάδας! Και μαζί θα μοιράζει δωράκια, όπως τόσο καλά ξέρει να κάνει η Γερμανία για να προωθεί την οικονομική της διείσδυση.

Αποκαλύπτει μάλιστα ότι είναι και στα σκαριά η προώθηση της συνεργασίας του κρατιδίου Βάδης – Βυρτεμβέργης με την κεντρική Μακεδονία. Αυτό που δεν λέει όμως είναι ότι σε αυτήν την περιοχή της βόρειας Ελλάδας εξετάζεται κατ’ απαίτηση του Τέταρτου Ράιχ η δημιουργία Ειδικής Οικονομικής Ζώνης, όπου γερμανικές επιχειρήσεις θα επενδύουν στο πλαίσιο ενός ειδικού καθεστώτος που θα προβλέπει εικονική φορολογία, ειδικό καθεστώς εργασιακών σχέσεων ακόμη και ειδικό δικαιοδοτικό καθεστώς. Πραγματική αποικία! Το σχέδιο επομένως των απόγονων του Χίτλερ είναι απλό. Για να αποτραπούν οι αντιδράσεις που σίγουρα θα προκληθούν και να εκτονωθούν αυτές που ήδη υπάρχουν θα αρχίσουν να χρηματίζουν ότι κινείται έτσι ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι να ανακράζουν «είναι φίλοι μας οι Γερμανοί». Όπως έκαναν παλιά δακτυλοδεικτούμενοι προδότες και μισητοί κουκουλοφόροι…
Με αδελφοποιήσεις πόλεων και ταξιδάκια επιχειρεί το Βερολίνο να ανακόψει το ογκούμενο μίσος εναντίον του
Ενδεικτική για την μεθοδικότητα με την οποία προωθούν το σχέδιό τους οι Γερμανοί είναι και επίσκεψη που πραγματοποίησε πρόσφατα σχολείο της Άρτας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Η επίσκεψη διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του ελληνικής καταγωγής ευρωβουλευτή των Ελεύθερων Δημοκρατών της Γερμανίας, Γιώργου Χατζημαρκάκη. Πρόκειται για πρόκληση. Το κόμμα, που μέσω της συμμετοχής του στην γερμανική κυβέρνηση συνεργασίας, ευθύνεται για το κλείσιμο πολλών εκατοντάδων σχολείων στην Ελλάδα, επιχειρεί να διαφθείρει τις συνειδήσεις νεαρών μαθητών και των γονιών τους. Αντί να απολογηθεί για την οικονομική κατοχή που έχει επιβάλλει στην Ελλάδα, εμφανίζεται ως ευεργέτης και δωρητής.
Σημασία ωστόσο έχει πως με παρόμοια αισθήματα μίσους αντιμετωπίζουν πολλές χώρες της Ευρώπης το Βερολίνο – γεγονός ομολογουμένως πολύ ευχάριστο. «Είναι πραγματικά δραματικό πως όλο το θετικό κεφάλαιο που συγκεντρώσαμε επί δεκαετίες καταστράφηκε σε λίγους μήνες», δήλωνε υψηλόβαθμος γερμανός αξιωματούχος σε άρθρο του γερμανικού περιοδικού Σπίγκελ που παρουσίαζε την οργή που επικρατεί πλέον στην Ευρώπη κατά της επεκτατικής οικονομικής πολιτικής της Γερμανίας.
Γι’ αυτό το λόγο αδελφοποιήσεις και άλλα παρόμοια σχέδια δημιουργίας εντυπώσεων πρέπει να ακυρωθούν και να αποκαλυφθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: