Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011

Η ΝΕΑ ΟΔΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑΣ ΜΑΣ-ΤΟΥΣ "ΚΟΨΑΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ".Δεκάδες συναγωνιστές του κινήματος "Δεν πληρώνω" και κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν έξω από το σπίτι της συναγωνίστριας μας Σ.Κ. σήμερα 27/10/11 γύρω στις 10 το πρωί όπου η αστυνομία μαζί με 3 δικαστικούς επιμελητές προσπάθησαν κατ'εντολήν της εταιρίας "Νέα Οδός" να κατασχέσουν το αυτοκίνητό της. Οι κρατικοί εντολοδόχοι της εταιρίας υπολόγισαν χωρίς το κίνημα μας και τελικά έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι και άδεια χέρια. Οι συναγωνιστές μας σαν μια γροθιά έδιωξαν την αστυνομία και τους δικαστικούς επιμελητές δείχνοντας περίτρανα ότι με αλληλεγγύη και ανένδοτο αγώνα δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Από τις 11 το πρωί περίπου  και για 2 ώρες ,πραγματοποιήθηκε κατάληψη στα διόδια Αφιδνών από συναγωνιστές και κατοίκους της περιοχής.
 Βλέπετε φωτογραφίες από την κατάληψη και βίντεο στο www.oxidiodia.gr με δηλώσεις της συναγωνίστριας και άλλων συναγωνιστών από τα διόδια Αφιδνών. Επίσης την Κυριακή 30/10, 5 μμ θα ξανανοίξουμε τα διόδια στις Αφίδνες.
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ- ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ. ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ , ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ  ΜΑΣ ΑΜΥΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ. ΕΜΠΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!
ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
www.oxidiodia.gr και www.denplironodenplirono.com

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ- ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ:
http://www.youtube.com/watch?v=FhtBDTPuf1M&feature=player_detailpage

Δεν υπάρχουν σχόλια: