Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Κρι-Κρι: Νέα θυγατρική στο Ιράκ(!)

www.kathimerini.gr


Στην ίδρυση θυγατρικής εταιρείας με την επωνυμία KRI KRI DLBA MIDDLE EAST LTD και έδρα το Ερμπίλ του Ιράκ προχώρησε η εισηγμένη βιομηχανία γάλακτος ΚΡΙ-ΚΡΙ, στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης της παρουσίας της στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στις αραβικές χώρες.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συμμετοχή της ΚΡΙ-ΚΡΙ στη νέα εταιρεία είναι άμεση και ανέρχεται σε ποσοστό 60%. Η νεοϊδρυθείσα εταιρεία KRI KRI DLBA MIDDLE EAST LTD έχει αρχικό εταιρικό κεφάλαιο 10 χιλ. δολ. περίπου.
Μόλις οριστικοποιηθούν οι λεπτομέρειες του επιχειρηματικού σχεδίου (business plan), θα ακολουθήσει αύξηση κεφαλαίου, ώστε η εταιρεία να αποκτήσει λειτουργική υπόσταση.


Υ.Γ. Μοιάζει σαν ανέκδοτο, γιαυτό άλλωστε και ανεβασα την είδηση. Mου έκανε εντύπωση πως  υπάρχει κόσμος που τολμάει σήμερα να κάνει business στο Ιράκ και μάλιστα με αρχικό κεφάλαιο $10,000... Δινει ελπιδες!

3 σχόλια:

ΑλΜα είπε...

Η Ιστορία της Οικονομικής Απάτης στην Ελλάδα

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΣ είπε...

Νομίζω ότι ο ιδρυτής της κρι-κρι ήταν παλιός εξόριστος, κομμουνιστής από τις Σέρρες. Αλλάζουν οι καιροί αλλάζουν οι γενιές…

Ανώνυμος είπε...

Τώρα θα έχει τα ηνία κανένας φυσικός ή χρηματιστηριακός απόγονος με σπουδές σε κανά μπιζνες σκουλ οφ μασατσουσετς και θα εφαρμόζει αυτά που έμαθε στα πανεπιστήμια.

Δεν την βλέπω καλά (είναι γμτ κι απ' τις λίγες που έχει ελληνικό γάλα ακόμα).