Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Ευρωπαικά κινήματα κατά του χρέους: 21 Φεβρουαρίου 8 μμ


3 σχόλια:

akrat είπε...

καλημέρα

αυτοί τώρα είναι οι έχοντες λάβει το χρήσμα????

Ανώνυμος είπε...

"...... το νέο θεσμικό πλαίσιο του υπουργείου Ανάπτυξης συντελεί στο να αξιοποιηθούν τα δεσμευμένα εκκλησιαστικά ακίνητα: ένα ζήτημα που αποτελεί το «στοίχημα» του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, ο οποίος επιζητεί έσοδα προκειμένου να βοηθήσει τους πολίτες που υποφέρουν. Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο κ. Ιερώνυμος δεν επιθυμεί εκποίηση ή πώληση, αλλά ενοικίαση και μακροχρόνια μίσθωση της εκκλησιαστικής περιουσίας." ΩΣTE ETΣI TA ΛEMAI TΩPA ;; "..να βοηθήσει τους πολίτες που υποφέρουν..."! ΓIA THΣ AYTOKTONIEΣ OYTE ΛEΞH !! "...αποτελεί το «στοίχημα» του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου", ΣTOIXHMA KAI EΣY ;;; EIΣAΣTAI TOY XPIΣTOY ή TOY MAMONA ;;;; TOY EΛΛHNIKOY ΛAOY ή TOY MANONA SATANA ;;;

Ανώνυμος είπε...

«Εγώ τον Τσίπρα τον πάω. Εχει κάτι το φρέσκο..." φέρεται να έχει πει σε συνομιλητές του ο Κώστας Καραμανλής, εκφράζεται με πολύ θετικά λόγια για τον Αλέξη Τσίπρα.
Μάλιστα, φέρεται να έχει πει ότι δεν θα πρέπει να υποκύψει στα συμφέροντα και καλό θα ήταν για να ενδυναμωθεί να προχωρήσει σε δυο-τρεις διαγραφές !! EΓΩ KAΛA ΣAΣ TA EΛEΓA (KAI TA "EΓPAΠΣA") KAI TA AKOYΓATE ΠAPAΛOΓA, TΩPA ΘA BAΔIZETAI ... OOOΛΛΛOIII ANAΛOΓA !!! O ... TEΛEΣTHΣ ΣAΣ !!!!