Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

“Μνημόνιο ή πτώχευση“, “Ευρωζώνη ή χάος“, “Ευρώ η θάνατος“.




 Πηγή: ΜΑΑ
του Γαλαξιάρχη

Τα διλήμματα τρομοκρατικού τύπου των αυτοαποκαλούμενων “δυνάμεων της ευθύνης και του ευρωπαϊκού προσανατολισμού” πολλαπλασιάζονται μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα, όσο πλησιάζουμε στην κάλπη. Επειδή οι λέξεις πρέπει κάποια στιγμή να αποκτήσουν αξία, και η υπευθυνότητα του καθενός να αποδεικνύεται στην πράξη απαιτώ από τους ηγέτες των κομμάτων που δηλώνουν ότι “η παραμονή στο ευρώ είναι ζωτική προτεραιότητα για τη χώρα” να υπογράψουν την παραπάνω υπεύθυνη δήλωση, με γνώση των συνεπειών του νόμου.

Προτείνω στην κοινότητα να προωθήσει το αίτημα στα γραφεία των Ευάγγελου Βενιζέλου, Αντώνη Σαμαρά και Φώτη Κουβέλη, οι οποίοι δηλώνουν ευθαρσώς ότι κάθε εναλλακτική διακυβέρνηση, εκτός της δικής τους, θα οδηγήσει τη χώρα στη δραχμή.

Για να τελειώνει η σπέκουλα στο πτώμα της ελληνικής κοινωνίας, από κάθε λογής ανευθυνοϋπεύθυνους, ζητείται έμπρακτη απόδειξη των λεγομένων κάθε ενός ξεχωριστά.

Τολμάτε κύριοι; Απόδειξη!

Ζaphod

Υ.Γ. Προσωπικά αδιαφορώ για το νόμισμα που (δεν) βρίσκεται στο πορτοφόλι μου, αλλά για την ουσία της οικονομικής πολιτικής και την κοινωνική δικαιοσύνη. Πέρα όμως από τις ιδεολογικές πεποιθήσεις, δεν ανέχομαι την κοροϊδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: