Σάββατο, 24 Μαρτίου 2012

GAPing Idiot’s UniversityΠΗΓΗ: ΔΡΟΜΟΣ
του Ν. Κουνενή

Διακόσια σαράντα χιλιάδες μέλη του Κινήματος των Αμετανόητων (κατ’ άλλους διακόσια σαράντα, σκέτο), εξέλεξαν νέο πρόεδρο τον Ευάγγελο Α’ τον Βλοσυρό.

Κατόπιν τούτου, ο πρώην πρόεδρος Γεώργιος Γ’, ο Βραχύς, απηλλάγη πλέον από τα άγχη και προσανατολίζεται οσονούπω στην υλοποίηση του μεγάλου ονείρου της πολυκύμαντης ζωής του: της δημιουργίας μιας International Σχολής Επιτυχημένων Ηγετών (Leader’s Administration). Σκοπός της είναι η αλτρουιστική μεταλαμπάδευση των ανυπέρβλητων ιδεών, της αξιοθαύμαστης γνώσης και του αξιοζήλευτου ταλέντου του Δούναβη της Σκέψης, του Αλιάκμονα της Σύνεσης, του Αχελώου της Αποφασιστικότητας, στους επίδοξους ηγέτες της οικουμένης.
Η Σχολή θα διοικείται από δεκαεξαμελή Διοικούσα Επιτροπή στην οποία, πλην του ίδιου του Γεωργίου, θα συμμετέχουν οι Μάργκαρετ, Αντρίκος, Νίκος και Άντα Παπανδρέου καθώς και όλοι οι πρώτου βαθμού συγγενείς τους. Οι συγγενείς 2ου και 3ου βαθμού θα τοποθετηθούν σε άλλα επιτελικά πόστα του Ιδρύματος. Ο τρόπος διοίκησης της Σχολής θα βασίζεται στο επιτυχημένο μοντέλο της Ελληνίδας πρώην υπουργού Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης, κυρίας Άννας Διαμαντοπούλου.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, μεταξύ των μαθημάτων των δυο πρώτων εξαμήνων περιλαμβάνονται και τα εξής: Οικογένεια και Κρατική Διαχείριση (Familiocrasy), Οσφυοκαμψία και Ευέλικτη Εθνική Κυριαρχία (Flexicure Dosilogism), Συνδυαστική Ρητορική (Paparology - Sardamology), Ηγετικό Ύφος (Spinthirobolo Vlemma Ageladas), Δημοσιονομική Αποδιάρθρωση (Destroy the Fuckinng Economy), Ψυχοπαθολογία του Στέμματος (Psonares Kareklokentavri), Κουλτούρα της Δημιουργικής Λιτότητας (Mona, zyga, dika mas), Οικονομική Ιστορία (Back to the 19th century), Μετριοφροσύνη της Εξουσίας (We are the fuckers of the world), Χημική Δημοκρατία (Kroto’s and Lampsi’s Democracy), Πολιτική Κηπουρική (Garden’s Policy).
Τον κατάλογο των διδασκόντων θα κοσμήσουν τα ονόματα των κ.κ. Παπακωνσταντίνου, Πεταλωτή, Παπουτσή, Πετσάλνικου, Χρυσοχοΐδη, Μόσιαλου, Ανδρουλάκη, Μπεγλίτη κ.ά. Επισκέπτες καθηγητές οι κ.κ. Σόιμπλε, Λαγκάρντ, Ράιχενμπαχ, Τόμσεν, Φούχτελ, Παπαδήμος, Βενιζέλος, Παπούλιας, Σαμαράς, Καρατζαφέρης κ.ά. Επίτιμοι -μετά θάνατον- διδάκτορες ορίζονται οι αλησμόνητοι Έλληνες πρωθυπουργοί του πρώτου μισού του 20ού αιώνα Τσολάκογλου και Ράλλης, καθώς και ο αξέχαστος υπουργός Μανιαδάκης.
Η σχολή θα λειτουργήσει υπό την αιγίδα του διεθνούς εκπαιδευτικού ομίλου Troikana State and Private Banking Internasional Schools. Τα συμβολικά δίδακτρα δεν αναμένεται να υπερβούν το συμβολικό ποσό των 300.000 ευρώ ετησίως και θα αποδίδονται ιδιοχείρως στους υπεύθυνους Οικονομικής Διαχείρισης της Σχολής κ.κ. Νίκο και Αντρίκο Παπανδρέου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, εντάξει... προσωπικά έχω ανοίξει πόλεμο με τους παπανδρεοβενιζέλους, όπως και κάθε κυβερνητικό... ειδικά με την αγία οικογένεια παπανδρέου, καθώς τίθεται και θέμα με την πράσινη ανάπτυξή τους που της έχω κυρήξει πόλεμο. Όμως εσείς τέτοιους λόγους δεν έχεται... δηλαδή μόνο αυτοί σας φταίνε για τα σημερινά μας χάλια? Ο Τσίπρας που σας προτείνει ευρωομόλογα σας κάνει? Η Παπαρήγα που σας βαράει συμμαχόντας με τα ΜΑΤ εάν πάτε να κάνετε ντου στη βουλή σας κάνει? (Για Κουβέλη τι να πει κανείς... ξέρω συμφωνούμε...). Τα υπόλοιπα κομματίδια της Αριστεράς (και όχι μόνο) σας κάνουν? Δεν καταλαβαίνω, γιατί με τον τρόπο σας μαζεύετε ψήφους για τους "πεθαμένους"? Είτε το κάνετε ηθελημένα είτε ακούσια... Σας διαβάζω και εκτιμώ τη σωστή πληροφόρηση, αλλά απογοητεύομαι καθώς όσο πλησιάζουν οι εκλογές, τόσο πιο "κομματικά" λειτουργείτε... κρίμα... Τα κόμματά τους να τα πάρουν και να φύγουν... ΟΛΟΙ! Από τους πιο ακροαριστερούς, μέχρι τους πιο ακροδεξιούς.... Τα κόμματα πρέπει να πεθάνουν! ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ!

Με καθε εκτιμηση
Kleomenis