Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥΣ !

 ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΔΗΜΟΙ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΑΤΜ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.
   ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ.

ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΥΠΗΡΞΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ...ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ !! 

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, Ο ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΕ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ -ΟΧΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ- ΚΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΦΡΑΓΙΣΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ "ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ",  ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΣΟ Α+Β ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ Γ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ!

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ...
ΣΥΝΙΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ -ΒΛΕΠΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ- ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΓΚΟΥΜΕΝΗΣ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ.
ΑΛΛΩΣΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΡΡΟΗ ΕΣΟΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΕΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ!

 ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΘΕΩΡΕΙ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ!

    ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΛΑΤΥ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ-ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ!
  Η ΜΑΖΙΚΗ -ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ- ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ! 

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙΚΑ-ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ-ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥΜΠΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: