Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Αμάρτησαν για την ...... Πατρίδα ! Η Πρώτη και η Τελευταία Φορά για τις Πολιτικές Πόρνες της Βουλής των Ελλήνων.



ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΠΡΑΣ



Πάλι ξενύχτησαν και Αμάρτησαν για την Πατρίδα. 
ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΠΟΔΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ μέχρι να πάρουν τη μεγάλη απόφαση και να ψηφίσουν το άρθρο 37.

Στην Αμερική υπάρχει μια σοφώτατη ρήση που λέει " Once hooker, always hooker",
δηλαδή,  αν γίνεις μια φορά πουτ@να, θα παραμείνεις πουτ@να για όλη σου τη ζωή.

Ακούσαμε πρόσφατα τους αξιολύπτητους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να δηλώνουν ότι όταν  τους επιβλήθηκε να ψηφίσουν το Μνημόνιο,
αισθάνθηκαν σαν Πόρνες την πρώτη τους φορά.

Καλή η δικαιολογία, προκειμένου να συνεχίζουν να εξαπατούν τον Ελληνικό Λαό, με την ψευδαίσθηση ότι έτσι θα γλυτώσουν από το Γουδή ή ελπίζοντας ότι ο Ελληνικός Λαός θα τους αναθέσει κάποιο ρόλο στη μετά Γουδή εποχή.

Οι ΠΟΡΝΕΣ του ΠΑΣΟΚ μας έκρυψαν όμως το ένοχο μυστικό τους.
Ότι δηλαδή, ........... Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ !!!!

Έτσι αποφάσισαν να σταδιοδρομήσουν στο επάγγελμα, αφού τους εξασφαλίζει τη ζωή που ονειρεύονταν από παιδιά.
Δηλαδή Λεφτά, Διαπλοκή, Εξουσία, Αστυνομική Φύλαξη, Αυτοκίνητο με Οδηγό, Πληρωμένα Ταξίδια στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, Υψηλές Κοινωνικές Επαφές, Συναναστροφές με Πλούσιους Επιχειρηματίες, Προβολή στα ΜΜΕ κλπ., κλπ, κλπ.

Ακριβώς το ίδιο ποίημα που ακούνε και τα 17χρονα πεινασμένα κοριτσάκια από τη Ρωσσία, την Ουκρανία, τη Μολδαβία αλλά, τελευταία, λόγω της κρίσης, και από την Ελλάδα,  και παίρνουν τη μεγάλη απόφαση, περνάνε το crash test της πρώτης φοράς και, 
όσες αντέξουν, παίρνουν το δρόμο για το Γολγοθά της εκχώρησης της σωματικής τους κυριαρχίας.

Έτσι, οι πρωτάρες Πόρνες του Μνημονίου, αυτές που δήθεν Αμάρτησαν για την Πατρίδα, μετά την πρώτη τους φορά και σε 1,5 μόλις χρόνο, εξελίχθηκαν στις μεγαλύτερες επαγγελματίες πουτ@νες του πλανήτη.
Πράγματι σήμερα, ακούγοντας τες μια - μια να μιλάνε στη Βουλή σχετικά με την ψήφιση του άρθρου 37, τις άκουσα όλες να λένε ακριβώς το ίδιο ποίημα που οι επαγγελματίες πουτ@νες λένε στους αφελείς που τις ερωτεύονται και τις ζητούν να τους παντρευτούν.

Είπαν όλες το ίδιο. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ !!!

Ποιά είναι όμως η τελαυταία φορά της πουτ@νας ?
Είναι πάντα η προηγούμενη της επόμενης, μέχρι να χτυπήσει το τηλέφωνο από τον επόμενο πελάτη (ΔΝΤ, Τρόϊκα, ΕΚΤ, κλπ., κλπ.).

Δεν υπάρχει τελευταία φορά στην Πορνεία. 
Δεν το αφήνει να συμβεί ο Μαστρωπός (βλέπε ΓΑΠ).

Υπάρχει μόνο το ΤΕΛΟΣ.
Αυτό για το οποίο προειδοποίησε τις Πόρνες του Ελληνικού Κοινοβουλίου εχθές ο Πάνος Καμμένος, με την καταπληκτική ομιλία του 
στη Βουλή.
Ότι δηλαδή το ΓΟΥΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣΕΙ ΟΛΕΣ !

ΥΓ
Το ανωτέρω κείμενο δεν αφορά τις κοπέλλες που αναγκάζονται να υποκύψουν στο δέλεαρ της πορνείας, όχι από βίτσιο, 
όπως οι Πολιτικές Πόρνες, αλλά από ανάγκες επιβίωσης και βιοπορισμού.
Οποιαδήποτε αναφορά είναι εντελώς τυχαία και ζητώ ειλικρινά συγνώμη αν αισθάθηκαν θιγμένες από την παρομοίωσή τους με τους δοσίλογους της Βουλής των Ελλήνων.    



 
Dr. Kiriakos Tobras
skype : kyrotobras
Mobile : +30 6944 360231

2 σχόλια:

Swell είπε...

To ΓΑΠα πάντως τον "έσωσε" η παλιά γκόμενα του πατέρα του...

Ανώνυμος είπε...

Οφείλει ο κόσμος να ξεσηκωθεί σε όλες τις πόλεις και να απαιτήσει από τους Δημάρχους να στείλουν ψήφισμα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να διαλύσει την παρούσα Βουλή και να σχηματίσει Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας, Εθνικής Ενότητας ή όπως αλλιώς θέλει να το πει, αποτελούμενη από Πολιτικούς Επιστήμονες, Οικονομολόγους, Ανώτατους Αξιωματούχους του Στρατού, επιχειρηματίες, Συνταγματολόγους, καθηγητές Πανεπιστημίων και εκπροσώπους όλων των πολιτικών και κοινωνικών σχηματισμών που έχουν δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό από πολίτες, προκειμένου η νέα αυτή Κυβέρνηση να αντιμετωπίσει τα αδηφάγα τρωκτικά του ΔΝΤ και της Τρόϊκα.
Οι Δήμαρχοι και όλοι οι τοπικοί Άρχοντες υποτίθεται ότι εκφράζουν τα συμφέροντα των κατοίκων των πόλεων τους. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ και να πάρουν ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ στα Δημοτικά Συμβούλια να σταλεί το παραπάνω ψήφισμα για να φύγει από το τιμόνι της χώρας μας μια ανίκανη και επικίνδυνη ηγεσία.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σε μια χώρα που καταλύεται κατάφορα η Δημοκρατία είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να διασφαλίσει την αποκατάσταση της. Και αν δε το θέλει ο ίδιος, θα τον υποχρεώσουμε εμείς.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.
Προωθήστε το παντού σε κάθε πόλη, σε κάθε blog, μέσω του facebook ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο μπορείτε. Τα συλλαλητήρια και τις διαδηλώσεις τα χειρίζονται μια χαρά. Ρίχνουν μια ομάδα παρακρατικών και διαλύουν τις συγκεντρώσεις μέσα σε λίγη ώρα.
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΟΥΝ.
ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΠΛΑ.
Όπως αυτοί αποφασίζουν σε μια νύχτα να καταστρέψουν τη χώρα μας , να την φτάσουν στα έσχατα όρια εξαθλίωσης και να την ξεπουλήσουν, έτσι κι εμείς θα τους κοινοποιήσουμε ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ του Ελληνικού λαού να φύγουν. Και θα το κάνουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ μέσω των άμεσων αντιπροσώπων μας που είναι οι τοπικοί μας άρχοντες και τα Δημοτικά Συμβούλια. Αν το διαδώσουμε παντού και το υλοποιήσουμε τότε μιλάμε για ΕΘΝΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ.
Όλοι οι Δήμοι μέσω της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας να στείλουν κοινό ψήφισμα στον Ανώτατο Πολειτιακό Άρχοντα, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, εκφράζοντας την απαίτηση ΟΛΩΝ των Ελλήνων, να διαλύσει την παρούσα Κυβέρνηση και να δημιουργήσει μια καινούρια ΑΦΘΑΡΤΗ Κυβέρνηση κάνοντας έκκληση σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.
Για άλλη μια φορά η πατρίδα μας θα αποτελέσει ιστορικό παράδειγμα. Θα γράψουμε ιστορία εμείς οι "τεμπέληδες", οι "καλοπερασάκηδες" τα "κακά παιδιά" της Ευρώπης. Το χρωστάμε στα παιδιά μας. Το χρωστάμε στους εαυτούς μας. Δεν υπάρχει άλλη διέξοδος, άλλη λύση. Σε κάθε γειτονιά, σε κάθε παρέα, σε κάθε πόλη, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ πρέπει να διαδοθεί αυτό το μήνυμα επανάστασης του λαού μας. Πρέπει να πάψουμε να σκύβουμε το κεφάλι στον οποιονδήποτε. Σηκώστε ψηλά το κεφάλι! Ακόμα και τώρα που διαβάζετε αυτό το κείμενο σηκώστε ψηλά το κεφάλι, ΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ και πάρτε απόφαση να αλλάξουμε όλοι μαζί τη ζωή μας. Είναι στο χέρι μας. Όλοι έχουμε γνωριμίες μέσα από τις δουλειές μας, τις κοινωνικές επαφές μας, τους συλλόγους, τα σωματεία εργαζομένων, τα τοπικά ή Δημοτικά Συμβούλια. Ας οργανώσουμε την ισχυρότερη μορφή αντίστασης που γνώρισε ποτέ ο τόπος μας. Μπορούμε μέσα σε λίγα λεπτά μέσω των social media να επικοινωνήσουμε με εκατοντάδες ανθρώπους. Ας το κάνουμε. Ας αποφασίσουμε να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ από τους τοπικούς μας άρχοντες να εκφράσουν τη βούληση μας για να σταλεί σε συνεργασία με τους υπόλοιπους Δήμους της χώρας ένα τέτοιο ψήφισμα. Ας το πράξουν αυτοί που τους έχουμε ψηφίσει για να μας προσφέρουν ένα καλύτερο επίπεδο ζωής. Είναι υποχρεωμένοι να το πράξουν. Αυτή η πορεία είναι μονόδρομος. Δεν δεχόμαστε άλλο ούτε υπεκφυγές, ούτε υποσχέσεις, ούτε ευχές.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΡΑΣΗ.
Αν δε μπορέσουμε να κάνουμε ούτε αυτό, τότε τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για μας και την πατρίδα μας.
Αν όμως το πετύχουμε θα κάνουμε τα παιδιά μας υπερήφανα για τους γονείς τους.
Γιώργος Κ.