Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

“Καταδικάζουμε την Ανωνυμία απ’ όπου κι αν προέρχεται”


Από spi_der


Πόλεμο ξεκινάει η κοσμαγάπητη και σοσιαλιστική κυβέρνησή μας κατα της τρισκατάρατης ανωνυμίας. Όντας κοσμαγάπητη και σοσιαλιστική, επ΄ουδενί δεν θα έβαζε στο στόχαστρο του Υπουργείου-Δικαιοσύνης-και-Κάποιων-Επικοινωνιακών-Νεολογισμών τους πολίτες. Τα βέλη της θα τα στρέψει καθαρά κατά του βορβορώδους υπόκοσμου που υπό το σκότος της ανωνυμίας επιδίδεται σε εκβιασμούς, αλισβερίσια και άνομες συναλλαγές με το σύστημα της εξουσίας.
Από τούδε και στο εξής λοιπόν, καταργούνται τα παραπολιτικά σχόλια στις εφημερίδες, καθώς και οι γενικόλογες κομματικές ανακοινώσεις οι οποίες το όνομα που αναφέρουν είναι “Κάποιοι ως γνωστόν”.


Ειδικότερα δε, στα πλαίσια της πάταξης της αυταπόδεικτα κακιάς ανωνυμίας, καταργούνται δια νόμου οι “κύκλοι προσκείμενοι”, “άτομα απ’ το περιβάλλον του υπουργού/πρωθυπουργού”, καθώς και “άνθρωποι που είναι σε θέση να γνωρίζουν”. Στη θέση τους, θα πρέπει να ονοματίζονται καθαρά οι κατα νόμο υπεύθυνοι κομματικής φράξιας, βουλευτικού πραξικοπήματος, πολιτικής φιλοδοξίας ή/και character assasinaton experts.
Κι αυτή είναι μόνο η αρχή. Θα ακολουθήσει άρση της ανωνυμίας και ανάρτηση στο opengov των συγγραφέων λόγων Πρωθυπουργού, των spin doctors και των επικοινωνιακών ιμάντων φιλοτέχνησης κυβερνητικής εικόνας, μέχρι βαθμού Παπαγάλου β’ .
Εκτιμάται από κύκλους προσκείμενους που είναι σε θέση να γνωρίζουν, ότι έτσι θα εξαλειφθεί η μάστιγα της Ανωνυμίας με τρόπο που αρμόζει σε δημοκρατικό κράτος δικαίου, και σίγουρα όχι με τρόπο που να εξισώνει τον τρόπο διακυβέρνησης της χώρας με πρακτικές που προτιμώνται σε Κίνες, Κορέες και Σαουδικές Αραβίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: