Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

κ. Ρομπόπουλε, κ. Αθανασιάδη…



 Πηγή: youpayyourcrisis.blogspot.com

Ελπίζω η ισχυρή και επίμονη πρόθεσή σας να μην επικυρώσετε με την ψήφο σας το μεσοπρόθεσμο θα παραμείνει ως έχει, και δεν θα βάλετε την ουρά στα σκέλια στο πρώτο επιτιμητικό τηλεφώνημα του ευφραδούς κενολόγου αντιπροσώπου του αρχηγού σας,  ο οποίος επιμένει να νομίζει ότι μπορεί να συνεχίσει να σας  συμπεριφέρεται όπως στα κοτόπουλα που βγήκαν απ’ το κοτέτσι, κακαρίζοντας την στιγμιαία αυτοδιάθεση και ελευθερία τους.

Έχετε μιαν ύστατη ευκαιρία λοιπόν, για ν’ αποδείξετε ότι δεν είστε …κότες.

Δεν γνωρίζω για τον κ. Αθανασιάδη, αν έχει απόλυτη επίγνωση για το πού πρόκειται να οδηγήσουν τα νέα ασφυκτικά μέτρα λιτότητας, για το αν εν τέλει ωφελούν και για το ποιους εξυπηρετούν. Μπορεί η προσκόλλησή του στη ΔΕΗ και μόνο, να τον εμποδίζει να δει την εικόνα ολόκληρη. Ας προσπαθήσει τουλάχιστον να την αποκτήσει, στο ελάχιστο διάστημα που απομένει.


Για σας όμως, κ. Ρομπόπουλε, έχω την απόλυτη βεβαιότητα ότι σαν άνθρωπος της αγοράς γνωρίζετε από πρώτο χέρι τη σημερινή κατάσταση και την τροχιά που αυτή έχει πάρει. Δεν έχετε κανένα ελαφρυντικό να μην γνωρίζετε. Φαντάζομαι, ότι σαν εργοδότης θα έχετε δει τα κέρδη σας να μειώνονται και σίγουρα θα έχετε προβεί κι εσείς σε απολύσεις. Πιστεύω ότι δεν θα σας ήταν ευχάριστο. Ίσως, ίσως να φαντάζεστε σε κάποιον νυχτερινό σας εφιάλτη ότι θα μπορούσατε κι εσείς, κάποια στιγμή, να είχατε αυτό-απολυθεί όταν η χώρα θα είχε μετατραπεί σε άνυδρο τοπίο, στο οποίο θα είχατε δυστυχώς κι εσείς συμβάλει.

Επίσης μού είναι αδύνατον να φανταστώ ότι δεν θα έχετε σκεφτεί, σε περίπτωση που συμπράξετε στην κατεδάφιση της χώρας, για το ποιο θα είναι το μέλλον της επιχείρησής σας, που με τόσο κόπο δημιουργήσατε. Είμαι βέβαιη ότι το ξέρετε πολύ καλά, κι  αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που προσπαθήσατε να σηκώσετε κεφάλι.  

Μη δειλιάζετε τώρα. Μη προσπαθείτε να σώσετε τον αρχηγό σας! Γι αυτόν έχουν μεριμνήσει άλλοι. Άλλωστε δεν το αξίζει. Ένα όνομα ήταν αυτό που περιέφερε, κι αυτό  πιθανώς ήταν που σας θάμπωσε. Α! και το γυμνασμένο κορμί, στην προσπάθεια να αποκτήσει επιτέλους και κάτι δικό του. Χειραφετηθείτε επιτέλους, και φύγετε απ’ την σκιά ενός αυτιστικού και αγνώμονα ανθρώπου.  Μήπως έχετε ξεχάσει πώς είχε φερθεί στους φίλους του; Η περίπτωση Πατουλίδου σας θυμίζει κάτι; Η περίπτωση Κοτζιά μήπως;

Και μην διανοηθείτε καλοί μου άνθρωποι να ακολουθήσετε την τακτική Φλωρίδη και Νασιώκα. Πολύ πούστικη ενέργεια, για να την ακολουθήσετε και σεις. Έχω την εντύπωση ότι είστε περισσότερο αξιοπρεπείς. 

Ξέρετε πώς τους έχουμε εγγράψει στη συνείδησή μας; Το λιγότερο σαν άντρες με φούστες, σαν άντρες χωρίς αρχίδια… Δεν είναι και πολύ τιμητικό να περιφέρεις ένα τέτοιο στίγμα στο υπόλοιπο του βίου σου. 



4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα καλή μου, ήδη ο Ρομπόπουλος το "πήρε" πίσω, αυτό που έιπε. Θα ψηφίσει υπερ......

You Pay Your Crisis είπε...

τελικα ενας ειχε αρχιδια εκει μεσα, κιαυτη ηταν γυναικα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Αθανασιάδης άκουσα ότι έχει μια εταιρεία που "συνεργάζεται" με την ΔΕΗ.Είναι πουλημένοι όλοι τους.Ο Ελληνικός λαός δεν πρέπει να ξεχάσει και δεν θα ξεχάσει ότι όσοι βουλευτές θα ψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ σαν προδότες.Σήμερα το πρωί άκουγα και τον Βαρουφάκη,παρόλο που τον θεωρώ "συντηριτικό" και αυτός έλεγε στον Τζίμα ότι οι βουλευτές πρέπει να πούνε ένα μεγάλο ΟΧΙ στο μεσοπρόθεσμο,είναι η καταδίκη μας σε αργό θάνατο.Θα χρεωκοπήσουμε σε ένα δύο χρόνια με ένα κράτος που δεν θα έχει τίποτε από δημόσια περιουσία,αρα καταδικασμένο

cynical είπε...

Nαι ειχε, αλλα πιθανον τωρα να εχει παραιτηθει. Αυτο φυσικα δεν λεει και τιποτε. Αν δεν ειναι πουλημενοι, ειναι να τους βλεπεις και να ξερνας...

Το κατακαθι της ελληνικης κοινωνιας, απο καθε αποψη.