Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012

Μαύρο στους ευρωπαϊστές. Ξηλώστε με μια ψήφο την Γερμανία από την Ευρώπη (video)

ΠΗΓΗ: Γ. Παπαιωάννου


Στο videο που αφορά την Πορτογαλία βλέπουμε όλα όσα μας αφορούν και εμάς. Με την χωρά αυτή έχουμε κοινή πορεία. Στο video γινεται αναφορά στα Γερμανικά υποβρύχια που γερνούν και στην  ziemens.  Γίνεται αναφορά στους ακριβούς ολυμπιακούς  του 2004 ( euro 2004  για την Πορτογαλία), την Τρόικα αλλά και τους “τεμπέληδες”  Πορτογαλούς. Όλα όσα ζήσαμε τα ζουν και εκεί. Δείτε το


Φαινεται καθαρά ότι η Πορτογαλία και η Ελλάδα ζουν την ίδια φάση με τους ίδιους όρους την ίδια δοσολογία και το ίδιο χρώμα. Ζούμε το ίδιο γερμανικό  σχέδιο  και δεν υπάρχει Ευρωπαϊκό Όραμα. Υπάρχει μόνο Γερμανικό σχέδιο και συνεργάτες των Γερμανών που το εφαρμόζουν.

και η Λυση είναι Μια και Δημοκρατική.

Μαύρο στους ευρωπαϊστές. Ξηλώστε με μια ψήφο την Γερμανία από την Ευρώπη.


Καλό θα ήταν να κάνουμε Δημοψήφισμα πανευρωπαϊκό για να τους  Βγάλουμε αλλά για αντιευρωπαϊκή συμπεριφορά αν δεν γίνει αυτό εγκαίρως  τότε.

Στις επόμενες εκλογές μαυρίζουμε την ευρωπαϊκή Γερμανία και τους πολιτικούς φίλους της  σε όποιο κόμμα κι αν τους βρούμε. Μαυρίζουμε συνεργάτες και  πολιτικούς φίλους της  Γερμανίας παντού. Φτιάχνουμε  κλίμα εναντίων τους το  διαδίδουμε σε όλο το νότο της ευρώπης και τον κόσμο.

Όσο πιο λίγοι  Γερμανοί, “τσιράκια”  και γερμανόφιλοι μείνουν στις  Βουλές μας  τόσο το καλύτερο για την Ευρώπη…


Δεν υπάρχουν σχόλια: