Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2012

ΕΛΕ: Ανεπιθύμητη η Μέρκελ


Πρωτοβουλία για τη Συγκρότηση 
Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου 
Αθήνα 8 Οκτωβρίου 2012

Ανεπιθύμητη η Μέρκελ

Διαδηλώνουμε μαζικά ενάντια στην επίσκεψη της γερμανίδας καγκελαρίου 

Persona non grata πρέπει να κηρυχθεί η γερμανίδα καγκελάριος που την Τρίτη 9 Οκτωβρίου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα. Η Άνγκελα Μέρκελ είναι ανεπιθύμητη και η επίσκεψη της αποτελεί πρόκληση γιατί η Γερμανία φέρει τεράστια ευθύνη για την σημερινή δραματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ελληνικός λαός: Η Γερμανία ευθύνεται: 

Την διόγκωση του ελληνικού δημόσιου χρέους.

Την πέμπτη ελληνική χρεοκοπία, που επιτεύχθηκε μέσω του PSI, και είχε ως αποτέλεσμα το δημόσιο χρέος να είναι ξανά εκτός ελέγχου.

Την μη καταβολή των γερμανικών αποζημιώσεων και επανορθώσεων που προσεγγίζουν το 1 τρισ. ευρώ.

Την κατάλυση της δημοκρατίας και την ανάδυση του Νεοναζισμού σε μια Ελλάδα που πλήττεται από τις πιο σκληρές νεοφιλελεύθερες πολιτικές.

Την πολιτική εξοντωτικής και απάνθρωπης λιτότητας που οδηγεί σε ασφυξία τους εργαζόμενους στην Ελλάδα και σε όλη την ευρωπαϊκή περιφέρεια.

Την σχεδιαζόμενη δημιουργία Ειδικών Οικονομικών Ζωνών που θα οδηγήσουν κι επίσημα τους μισθούς στα 200 ευρώ. 

Το καθεστώς οικονομικής κατοχής που έχει επιβληθεί με την Task Force του Ράιχενμπαχ, την μόνιμη παρουσία στην Ελλάδα του Φούχτελ, κ.λπ.


Για όλους αυτούς και πολλούς ακόμη λόγους που σχετίζονται με τα δεινά που προκαλεί η Γερμανία στην Ευρώπη η Πρωτοβουλία για τη Συγκρότηση Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου καλεί στις συγκεντρώσεις που έχουν προγραμματιστεί ενάντια στην επίσκεψη της Μέρκελ στην Αθήνα. Με την μαζική μας παρουσία στέλνουμε μήνυμα απειθαρχίας και αγώνα απέναντι στην κυβέρνηση Σαμαρά και την Τρόικα, δηλώνοντας πως είμαστε απέναντί τους. Επίσης, ότι τα νέα αντιλαϊκά μέτρα ύψους 13,5 δισ. ευρώ δεν θα περάσουν όσες επισκέψεις κι αν ανταλλάξουν μεταξύ τους. 

Καλούμε επίσης σε μαζική απειθαρχία απέναντι στην χουντικής έμπνευσης απαγόρευση των συγκεντρώσεων στην Αθήνα κατόπιν ανακοίνωσης της Αστυνομίας. Μια απόφαση που αποδεικνύει τον τρόμο της Τρόικας εσωτερικού μπροστά στις λαϊκές διαμαρτυρίες


1 σχόλιο:

Ishkandar Raskolnick είπε...


«Καλή δύναμη», [much power (sic)], ευχήθηκε με γερμανικό σολιψισμό, η Φράου Καγκελάριος, αποχαιρετώντας –με τις οπλές της να πατάνε σταθερά στο κόκκινο χαλί του γερμανικού αεροδρομίου επί του, τυπικώς, ελληνικού εδάφους- το ανδρείκελο που παριστάνει τον υπουργό Εξωτερικών της Τρόικας Εσωτερικού. Αυτές ήταν οι τελευταίες της κουβέντες, δε μιλούσαν και ποτέ τίποτα σπουδαία αγγλικά, εκεί, στη Γερμανία. Εκείνος, ευθυτενής ως γύφτικο σκεπάρνι, σε ρόλο μπάτλερ και υπέρλαμπρου, συνάμα, δελφίνου, συνόδευσε την υψηλή αυτοπροσκεκλημένη έως την έξοδο. Στο επανειδείν κυρία. Και τα μάτια σας δεκατέσσερα στο μυστικό φάκελο της αγοραπωλησίας του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδας ή τον δικαστικό φάκελο με τις εμπορικές πρακτικές της Siemens στην Ελλάδα. Για να μη μιλήσομε για τα υποβρύχια που γέρνουν, μαζί τα τρώμε, μάιν Φράου, τι να κάνομε τώρα? Ο γέγονε, γέγονε. Θα τα βρούμε σε όλες τις λεπτομέρειες, δεν γεννάται θέμα ανησυχίας, θα αντέξει η πλάτη του ραγιά, μόνο προσοχή στο χρηματοκιβώτιό σας με τα μυστικά του Ράιχ σας γιατί τους τρέμουμε –τέτοιες κούφιες ώρες- οι λήσταρχοι τους «λίσταρχους».

http://my-pillow-book.blogspot.gr/2012/10/tea-and-sympathy.html