Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ JOSE LUIS SAMPEDRO


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ JOSE LUIS SAMPEDRO ΣΤΟ MEDIA SITE «Visual Motion» / «Movimiento Visual»
ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ


2 σχόλια:

markos είπε...

Η νέα Αριστερά γεννιέται στους δρόμους σήμερα.

OMADEON είπε...

@markos ΠΕΣΤΑ Χρυσόστομε....

Εγώ νομίζω ότι πολύς κόσμος θέλει ΠΟΛΥ ΚΡΑΞΙΜΟ. (KAI η κομματική αριστερά ΜΑΖΙ)...
π.χ.
Ειπώθηκε από άτομα που σχολίασαν το βίντεο με τη συνέντευξη του Σανπέντρο, ότι "δεν είπε τίποτε αριστερό" στη συνέντευξη. Επειδή είχα ΗΔΗ δει κάτι... χοντρο-μαλακίες για "πέρα από αριστερά και δεξιά", κλπ. τόλμησα κάποια στιγμή να επισημάνω στα σχόλια του βίντεο:

Λυπάμαι που θα απογοητεύσω κάποιο κόσμο, αλλά ο Jose Louis Sampedro είναι βαθύτατα αριστερός, και τα περισσότερα που είπε στο βίντεο είναι επίσης βαθύτατα αριστερές (και δημοκρατικές) ιδέες. Αν νομίζετε ότι κάθε τι "α-κομματικό" είναι και "α-πολιτικό", τότε είστε ΠΟΛΥ βαθιά νυχτωμένοι, σόρυ. Ξεκαθαρίστηκε ΚΑΙ αυτό μέσα στο βίντεο. Θα γίνει και σχετικό ποστ ΣΥΝΤΟΜΑ...
omadeon 14 hours ago 2


Οπότε πήρα την εξής... ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

@omadeon den nomizo oti leei kati pou na ton xaraktirizei aristero, telos panton h gnomi sou den me apogoiteyei apla ta pragmata. Ta gegonota milane apo mona tous!!
stellaroc24 7 hours ago


Ε, προσπάθησα να ΜΗ σκέφτομαι ΠΟΣΟ μεγάλη βλακεία είχα μπροστά μου. Οπότε... απάντησα αρκετά ευγενικά:

@stellaroc24 Εγώ νομίζω ότι έχουμε καταλάβει ΕΝΤΕΛΩΣ στραβά ΤΙ σημαίνει αριστερά, γι' αυτό και χρειάζεται ΚΟΠΟΣ για να δούμε αυτό που είναι ΜΠΡΟΣΤΑ μας. Το γεγονός ότι δεν βλέπεις "τίποτε αριστερό" σε όσα είπε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ, είναι ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ.
omadeon 6 hours ago


Σήμερα το πρωί όμως... αφού ήπια καφέ και είδα κάτι άλλα, παρόμοια "φαινόμενα", τα πήρα στο κρανίο και του/της απάντησα:

@stellaroc24 AN EINAI ΔΥΝΑΤΟΝ, μια συνέντευξη που ΞΕΚΙΝΑΕΙ με τη δήλωση ότι "ο καπιταλισμός είναι σύστημα καταναγκασμού, ανέκαθεν διεφθαρμένο" να θεωρείται από σχολιαστές εδώ πέρα ότι "ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΙΔΕΕΣ". ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ? ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΠΑΝ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ?
omadeon 6 minutes ago


Μπείτε, δείτε τα σχόλια του βίντεο (εδώ), κι άμα δείτε ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ μαλακία, κράξτε την (γιατί το YouTube είναι ΓΕΜΑΤΟ μαλάκες).

-ΠΟΙΟΣ τους έχωσε στο ΚΟΥΦΙΟ μυαλουδάκι, την ιδέα...
...ότι η α-κομμάτιστη αριστερή άποψη... "δεν είναι αριστερή" ?