Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

70 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΟΛΟΣΣΟΙ: ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΕΥΡΩΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ!



ΠΗΓΗ: ISKRA

ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ!
Η "ΣΤΗΡΙΞΗ" ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ ΤΗΣ!
 Σε πανικό βρίσκονται οι 70 μεγαλύτεροι πολυεθνικοί κολοσσοί της Γερμανίας και τηςΓαλλίας, μπροστά στο ενδεχόμενο διάλυσης τηςΕυρωζώνης! Για αυτό ετοιμάζονται να ξεκινήσουνκοινή διαφημιστική καμπάνια, που θα καλεί στην ενίσχυση της ευρωπεριφέρειας,προκειμένου να αποφευχθεί μια διάλυση της Ευρωζώνης!
Ουσιαστικά, οι 70 αυτοί κολοσσοί φοβούνται, πως η απώλεια του ευρώ, θα τους στερήσει από ένανόμισμα παγκόσμιας εμβέλειας. Ένα νόμισμα το οποίο λειτουργεί, ως εργαλείο οικονομικής καταδυνάστευσης της ευρωπεριφέρειας, αλλά και ως εργαλείο πειθάρχησης των εργατικών τάξεων σε κάθε χώρα, μέσω του Συμφώνου Σταθερότητας, (αλλά και του εκκολαπτόμενου Συμφώνου για το Ευρώ)!


Παράλληλα, η στήριξη την οποία προτείνουν, δεν είναι τίποτα άλλο παρά τα συνεχή μνημονιακά προγράμματα καταλήστευσης, τα οποία απλά μεταθέτουν χρονικά, την τυπική χρεοκοπία κρατών όπως η Ελλάδα...

Η iskra προς σφαιρικότερη ενημέρωση των αναγνωστών της παραθέτει, χωρίς κρίσεις και σχόλια, ρεπορτάζ απο διάφορες ιστοσελίδες:

Εβδομήντα επιχειρηματικοί κολοσσοί της Γαλλίας και της Γερμανίας ξεκινούν διαφημιστική εκστρατεία, ζητώντας από την Ευρώπη να δείξει αλληλεγγύη προς τις χώρες που πλήττονται από την κρίση χρέους, ώστε να διασωθεί η ευρωζώνη.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας "Handelsblatt", οι επικεφαλής των εταιριών Daimler, Siemens, Deutsche Telekom, E.On, BMW, Deutsche Post, EADS, Total, Renault και EdF έχουν συνυπογράψει κοινή διαφημιστική καταχώριση, η οποία θα κυκλοφορήσει σε μεγάλες ευρωπαϊκές εφημερίδες την επόμενη εβδομάδα, ζητώντας στήριξη των χωρών που πλήττονται από την κρίση χρέους.
"Η κατάρρευση του ευρώ θα ήταν ένα καταστροφικό βήμα προς τα πίσω για την Ευρώπη", αναφέρει η διαφημιστική καταχώριση των CEO, όπου επισημαίνεται ότι η ανταγωνιστικότητα των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων στον διεθνή στίβο έχει βελτιωθεί σημαντικά χάρη στο ευρώ.
Οι ισχυροί του γαλλογερμανικού επιχειρείν υπεραμύνονται παράλληλα των δισεκατομμυρίων ευρώ που δόθηκαν για στήριξη στην Ελλάδα, στην Ιρλανδία και στην Πορτογαλία, επισημαίνοντας ότι η κρίση χρέους εγκυμονεί κινδύνους για τα επιτεύγματα της Ε.Ε.
Βραχυπρόθεσμα, υποστηρίζουν, οι χώρες που πλήττονται από την κρίση χρέους θα πρέπει να στηριχτούν ώστε οι λαοί τους να έχουν ελπίδες για το μέλλον.

1 σχόλιο:

ODA Nobunaga είπε...

Είναι απλό. Οι πολυεθνικές θέλουν ευρώ.
Οι μικρομεσαίοι τα εθνικά τους νομίσματα.
Για τους εργαζόμενους οι διαμάχες αυτές είναι μάχες ξένες.
Η δική τους μάχη είναι ένα καλο μεροκάματο και η προοπτική του Σοσιαλισμού.
-Εννοείται οτι για την ώρα οι πολυεθνικές κάνουν κουμάντο και μικρομεσαίοι και πάλι θα ξεμείνουν-