Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Alex Jones σε Δυο Συνέχειες

Απογευματάκι αργίας, αποφασίσαμε να σάς παίξουμε και δυο αγωνιστικές ταινίες, προσφορά του mega-blog "Πόντος και Αριστερά", για να περάσετε ευχάριστα το υπόλοιπον της μέρας. Στο διάλειμμα το παρόν blog θα προσφέρει και pop-corn. Σαν ενδειξη διαμαρτυρίας προς το αμερικανόφιλο ΔΝΤ το οποίο από δω και μπρος θα μας συντροφεύει, τα ποτά θα είναι αποκλειστικά  ελληνικά, (tam-tam και τσιτσιμπίρα).
Καλή διασκέδαση!











 

14 σχόλια:

Odyssey είπε...

25η Μαρτίου , σήμερα.
Ομόφωνα, το διεφθαρμένο πολιτικό σκηνικό οδήγησε τη χώρα στην δουλοπαροικία και σε πρόωρο θάνατο.
Ως πότε ραγιάδες, ραγιάδες;
Έχουμε "αναθέσει" στους συνένοχους για τα χάλια μας να μας "διορθώσουν". Βάλαμε τους κλέφτες να πιάσουν τον νοικοκύρη!

Ώρα για τη σημαία της επανάστασης.
Για τη δημοκρατία, ρε γμτ.

Ελένη είπε...

Πολύ ωραίο και ενημερωτικό ό,τι ανεβάζετε. Πιστεύω να κάνουν και αυτά τα βιντεάκια το γύρω των blog, όπως και αυτό του Mark Keiser.

roulispaparoulis είπε...

Τα βιντεακια μου μυρίζουν θεωρίες συνομοσίας και μάλιστα ακροδεξιας εμπνεύσεως. Δηλαδή ενώ περιέχουν ψήγματα αλήθειας, αποσιωπούν άλλά γεγονότα που έρχονται σε αντίθεση με τα λεγόμενα του παρουσιαστη.

cynical είπε...

roulis...

μην στενοχωριεσαι, εχω και γω τις επιφυλαξεις μου... Καποιο προηγουμενο δεν το ανεβασα γιατι ξεφευγε αρκετα.
Καλα κανεις και το αναφερεις.

Νοσφεράτος είπε...

http://baspal.blogspot.com/2010/03/o-alex-jones.html

Νοσφεράτος είπε...

εχω βαρεθει ολους αυτους τους αυτοκλητους σωτηρες που μας παροτρυνουν για ''επανασταση'' και οι οποιοι εκαναν την παπιαν τα χρονια της μεγαλης Δεξιας Εθνο-λαικιστικής λεηλασιας που μας οδηγησαν ως εδώ...
Παιδια ...νισαφι.. Αιντε οτι βρισκουμε το μαζευουμε;
Σορυ κιολας για το θαρροςαλλά προτιμώ τον Φωτοπουλομε την Διηπειρωτική αμεση δημοκρατια του και τις δημοτικές επιχειρησεις .

Νοσφεράτος είπε...

παρεμπιπτοντως τι ωριο που ητανε το ταμ - ταμ ..(εποχές του 60 διβαζαμε Μυστηριο και Μάσκα και Μικρο ηρωα και Γκιαουρ Ταρζαν )

Νοσφεράτος είπε...

στου Π &Α εγραψα το παρακάτω σχόλιο :


τοδευτερο βιντεακι λεει” ειναι ενα σχεδιο να μπουν στις βιομηχανικές χωρες και να πεισουν τον κοσμο να δεχτει το συστημα κοινωνικής προνοιας κλπ κλπ

Καλά βρε Ποντιοι και αριστεροι .. Εδω στο μπλογκ αυτο εχουμε γραψει τοσα και τοσα για τα καμουφλάζ της παγκοσμιας Ακροδεξιας που κλεβει αριστερη φρασεολογια για την προπαγανδα της … Αυτονα τον τυπο που τον βρηκατε; Αυτα που λεει παλι τα Πρωτοκολλα θυμιζουνε ; Καλά ..τοσο;

Comment από Νοσφερατος | Μαρτίου 26, 201

Greek Rider είπε...

Είναι τόσο εύκολο στα οικονομικά να λέει κανείς χοντρές βλακείες ώστε πλέον δεν μπορεί κανείς να θέσει 1-2 σοβαρά επιχειρήματα κατά της τρέχουσας οικονομίας χωρίς τον κίνδυνο κάποιοι ημιμαθείς ή άσχετοι να νομίζουν ότι και αυτός λέει του ίδιου επιπέδου σαχλαμάρες ή να μην του ρίξουν σκόπιμα λάσπη ότι μιλάει με τον ίδιο δήθεν τρόπο.

Νοσφεράτος είπε...

Greek R . ςνημερωσε μας . Εγω ειμαι ασχετος με τα οικονομικά αλλά κατι μου μυριζει στις δηλωσεις αυτου του κυριου .κτι πολύ ασχημο.Μπορει αυτά που λεει στα επιμερους να ειναι σωστα αλλά ο τροπος που τα συνδεει δεν μου φαινεται και πολύ σοι

Ποντος και Αριστερά είπε...

Μου φάνηκε λογική η επιχειρηματολογία γι αυτό και το ανέβασα.

Είναι αλήθεια ότι στα οικονομικά, προσωπικά αδυνατώ να διακρίνω το "καμουφλάζ της παγκοσμιας Ακροδεξιας που κλεβει αριστερη φρασεολογια για την προπαγανδα της.." (που λέει κι ο Νεσφεράτος), οπότε πρέπει κάποιος να μας τα πει ανοιχτά και σταράτα και ν αορίσει με σαφήνεια τα όρια.

Ομέρ

Greek Rider είπε...

Νοσφεράτο εγώ παρακολούθησα 2 λεπτά και το έκλεισα. Λέει για παράδειγμα ότι η Ελλάδα δεν έχει το Δ.Χ. της Αγγλίας ή της Γαλλίας και όμως δεν βλέπουμε αυτές να χρεωκοπούν. Αυτό δεν είναι ασφαλώς αλήθεια γιατί το Δημόσιο Χρέος μετριέται πάντοτε ως ποσοστό του ΑΕΠ και όχι ως απόλυτο νούμερο. Ως απόλυτο νούμερο δεν λέει ποτέ τίποτα.

Επίσης (στα 2 λεπτά που το είδα) λέει ο Alex ότι μας επέβαλαν να χρεωθούμε! Αυτό και αν είναι λάθος. Δηλαδή π.χ. μας επέβαλαν να χρεωθούμε 50-60 δις για να διοργανώσουμε ολυμπιακούς αγώνες; Ή μας επέβαλαν να μπούμε στην ΕΕ και την ΟΝΕ;

Μπορεί κάποιος να πει ότι κακώς μπήκαμε (κάτι που και εγώ σκέφτομαι τελευταία). Όχι όμως ότι μας έβαλαν με το ζόρι ή μας χρέωσαν με το ζόρι.

Παρακάτω δεν ξέρω τι λέει γιατί το έκλεισα. Πάντως νομίζω ότι μπορεί σε γενικά συμπεράσματα να έχει δίκιο σε πολλά λόγω άλλων λόγων και όχι λόγω αυτών που λέει.

Greek Rider είπε...

Ένα παράδειγμα: Αυτό που θα μπορούσε να πει σωστά φτάνοντας στο ίδιο συμπέρασμα είναι ότι επιτρέπουν στην Τουρκία να κάνει τον νταή για να μας αναγκάζουν να αγοράζουμε τα όπλα τους και έτσι χρεωνόμαστε.

Οπότε κάποτε θα πρέπει να σκεφτούμε πόση ελευθερία έχουμε και τι πρέπει να κάνουμε για να ελευθερωθούμε από όλα αυτά.

Νοσφεράτος είπε...

Ποντος και Αριστερά είπε...

Μου φάνηκε λογική η επιχειρηματολογία γι αυτό και το ανέβασα.

σου φανηκε λογική ε;; που λεει οτι οι ''συνομωτες'' προωθουν επιτηδες συστηματα κοινωνικής προνοιας ωστε να ...χρεωθουμε;
Μετά φταιω εγώ που σε μαλώνω; Γιατι βρε Ομερ δεν προσεχεις ε; ..Γιατί;